Fransa'da şiddetli patlama! Liman alev alev

Fransa'nın Manş Denizi'ne kıyısı bulunan kentlerinden Le Havre'ın limanında büyük bir patlama meydana geldi. Son dakika haberine göre limanda büyük bir yangına neden olan patlamanın ve ardından başlayan yangının sebebi şu an için bilinmiyor.

Yerel makamların açıklamaları ve Fransız basında çıkan haberlere göre, Fransa'nın Manş Denizine kıyısı bulunan liman kenti Le Havre'de büyük bir yangın çıktı.

Yangın, Le Havre limanı yakınlarındaki terk edilmiş bir binada başladı. Kilometrelerce uzaktan görülebilen, olaydan birkaç dakika sonra mahalle koyu siyah bir duman bulutuyla kaplandı.

İtfaiyenin müdahalesi sürerken güvenlik güçleri de yanıngının çıktığı depoya yakın bölgelerdeki yerleşim yerlerini boşaltmaya başladı. Yetkililer bölge sakinlerinden yangın mahalinden uzak durmalarını ve kendilerini güvene almalarını istedi. 

Yerel basında çıkan haberlere göre, yangın eski bir Lipton deposunda başladı.

Le Havre, Fransa'nın en büyük liman şehirlerinden biri.

Şu an itibariyle herhangi bir can kaybı bildirilmiş değil.

Fransa'da şiddetli patlama! Liman alev alev ile ilgili etiketler Fransa patlama le havre liman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.