Fransa'da Paris Saint Germain şampiyon ilan edildi!

Ligue 1 yönetimi, bu sezonun sıralamasını olduğu gibi kabul ederek PSG’yi şampiyon ilan etti.

L'Equipe'in son dakika haberine göre; Ligue 1 yönetimi, bu sezonun sıralamasını olduğu gibi kabul ederek PSG’yi şampiyon ilan etti.

Fransa'da Paris Saint Germain şampiyon ilan edildi!

Daha önce Fransa Hükümeti'nden yapılan açıklamada liglerin iptal edildiği açıklanmış ve Eylül ayına kadar maç oynanmayacağı belirtilmişti.

Bu kararın ardından Lig 1 yönetiminin de en yakın rakibi Marsilya'nın 12 puan önünde lider durumda bulunan PSG'yi şampiyon ilan ettiği öğrenildi.

Bu kararın yansımalarının nasıl olacağı belirsizliğini korurken, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un da diğer Avrupa liglerine de iptal kararı alması yönünde baskı yaptığı konuşulmuştu.

Avrupa Kupaları durumu henüz netlik kazanmadı

Şampiyonluk kesinleşirse; PSG üst üste 3. kez mutlu sona ulaşmış olacak. Öte yandan diğer sıralamalar da merak konusu oldu. 2. sıradaki Marsilya, 3. sıradaki Rennes ve 4. sıradaki Lille ile diğer sıralanan takımların Avrupa kupaları durumu henüz netleşmedi.

Bu konuda lig 7.'si olan Lyon'un büyük itirazlar var ve play-off konusunda ısrar ediyor. Ayrıca ligde son 3 sıraya alan Nimes, Amiens ve Toulouse'un da küme düşme konuları halen daha gündemde duruyor.

 

Fransa'da Paris Saint Germain şampiyon ilan edildi! ile ilgili etiketler Neymar Paris Ligue 1 Paris Saint-Germain Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.