Fransa'da kar yağışı hayatı felç etti!

Fransa'da birkaç gündür etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Grenoble şehri çevresinde etkili olan kar yağışında 300 bin ailenin elektriksiz kaldığı bir kişinin de hayatını kaybettiği açıklandı.

Perşembe gününden bu yana yoğun kar yağışı nedeniyle Fransa 'da 300 bin aile elektriksiz kaldı. Şiddetli yağışlarda bir kişi de hayatını kaybetti. 

ARACINI TEMİZLERKEN ÜZERİNE AĞAÇ DÜŞTÜ

Dün akşam, Isere kentinin Roche belediyesinde, 63 yaşındaki bir kişi aracını temizlemek istediği sırada, üzerine bir ağaç devrilmesi sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. 27 kişinin de çeşitli sebeplerle yaralı olarak tedavi altına alındığı aktarıldı.

Fransa'da kar yağışı hayatı felç etti!

300 BİN AİLE ELEKTRİKSİZ KALDI

Kar yağışı birçok bölgede elektrik kesintisine neden oldu. Drôme, Rhône, Isère ve Ardèche'de yaklaşık 300.000 evelektriksiz kaldı. Elektrik şebekesi işletmecisi firma, söz konusu durumun ne zaman eskisine döneceğine dair bilgi veremediğini bildirdi.

TREN ULAŞIMI AKSADI

Grenoble çevresindeki üç hattaki tren trafiği, ağaçların raylara devrilmesinden dolayı aksadı. 

Fransa'da kar yağışı hayatı felç etti! - Resim : 2

Fransa'da kar yağışı hayatı felç etti! ile ilgili etiketler Fransa kar Elektrik elektrik kesintisi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.