Fransa'da göçmenleri tren biçti!

Fransa’nın Calais bölgesinde dün akşam saatlerinde bir trenin 4 göçmene çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Fransa’nın kuzeyinde bulunan Calais bölgesindeki Boulogne-sur-Mer Cumhuriyet Savcısı Guirec Le Bras, Dunkerque ve Calais arasında sefer yapan trenin 4 göçmene çarptığını açıkladı.

1 KİŞİ ÖLDÜ; 1'İ ÇOK AĞIR OLMAK ÜZERE 3 KİŞİ İSE YARALANDI

Dün yerel saatle 18.20’de yaşanan kazada, 1 göçmenin hayatını kaybettiği, 1’i çok ağır 3 göçmenin yaralandığı belirtildi.

Savcı, trende bulunan 17 kişinin ise yaralanmadığını duyurdu. Le Bras, hayatını kaybeden ve ağır yaralanan kişilerin kimliklerinin henüz belirlenmediğini ancak hafif yaralanan 2 kişinin Eritre uyruklu olabileceğini söyledi.

'KASITSIZ ADAM ÖLDÜRME'

Savcılık kazayla ilgili, “kasıtsız adam öldürme” suçundan soruşturma başlattı.

Kazanın yaşandığı demiryolunun göçmenler tarafından düzenli olarak bir geçiş yolu olarak kullanıldığı öğrenildi. Fransa'nın İspanya sınırına yakın Saint-Jean-de-Luz yakınında geçen ay yaşanan tren kazasında da 3 göçmen hayatını kaybetmişti.

Fransa'da göçmenleri tren biçti! ile ilgili etiketler Fransa Tren göçmen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.