Fransa'da Cumhurbaşkanı adayından skandal Öcalan paylaşımı: Barış için serbest bırakılmalı

Fransa'da Cumhurbaşkanı adayı Jean-Luc Melenchon, İmralı'da tutuklu bulunan terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan hakkında bir paylaşım yaptı. Elebaşı Öcalan'ın 23 yıldır Türkiye'de tutuklu bulunduğunu dile getiren Jean-Luc Melenchon, "Neredeyse Mandela kadar. Bu adil değil. Barış için Öcalan'ı serbest bırakmak gerekir" dedi.

Fransa'da "Boyun Eğmeyen Fransa" (LFİ) adlı partinin lideri ve Fransa Cumhurbaşkanı adayı Jean-Luc Melenchon, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'a destek verdi. LFİ lideri Melenchon mesajında, "Barış için Öcalan'ı serbest bırakmak gerekir" dedi.

SKANDAL İFADELER: ÖCALAN 23 YILDIR TUTUKLU, BU ADİL DEĞİL

Melenchon, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin ilk siyahi devlet başkanı Nelson Mandela'nın cezaevindeki tutukluluğuna atıfta bulunarak, "Öcalan 23 yıldır Türkiye'de tutuklu. Neredeyse Mandela kadar. Bu adil değil. Barış için Öcalan'ı serbest bırakmak gerekir" ifadelerini kullandı.

 

Fransa'da Cumhurbaşkanı adayından skandal Öcalan paylaşımı: Barış için serbest bırakılmalı ile ilgili etiketler Fransa Abdullah Öcalan teröristbaşı Jean-Luc Melenchon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.