Fransa'da can kaybı 26 bine dayandı...

Fransa'da yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle son 24 saatte 178 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 25 bin 987'ye yükseldi.

Çin'de ortaya çıkarak dünya genelinde 3 milyon 800 binden fazla kişiye bulaşan ve 260 binden fazla kişinin ölümüne neden olan yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle Avrupa'da can kaybı sayısı artmaya devam ediyor.

Sokağa çıkma yasağının 51. gününde Fransa Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatte Covid-19 nedeniyle 178 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Ülke genelinde korona virüs nedeniyle ölü sayısının 25 bin 987'ye ulaştığı belirtildi. Bakanlık, 23 bin 208 kişinin hastanede yatmakta olduğunu ve 2 bin 961 kişinin ise yoğun bakımda olduğunu ifade ederken, yoğun bakımda yatan hasta sayısında yaşanan düşüşün devam ettiğini bildirdi.

Öte yandan 4 gün sonra sokağa çıkma yasağının sona ereceği Fransa'da Başbakan Edouard Philippe'in bu akşam normalleşme hakkında bir açıklama yapması bekleniyor.

Fransa'da can kaybı 26 bine dayandı... ile ilgili etiketler Fransa ölü sayısı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.