Fransa ve Hollanda baroları teröriste sahip çıktı

DHKP-C'nin hücre evinde radyatör arkasına gizlenmiş bir bölmede saklanırken polis operasyonu ile yakalanan Ebru Timtik açlık grevinin 238. gününde vefat etmişti. Hollanda ve Fransa baroları Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği suikastte, teröristlere yardım ettiği ortaya çıkan Timtik'i anmakta hiçbir sakınca görmedi...

Ebru Timtik hukuk fakültesi bitirmiş, avukat olmuş bir kişi. Ancak, o hakkı yenenlerin yanında yer almak yerine eli kanlı terör örgütü DHKP-C'nin avukatlığına soyunmuş biriydi.

Ancak sadece avukatlık yapmıyordu. Örgüte daha reşit olmamış çocukları çeken kişiler arasındaydı. 

Çocuğunu örgütten kurtarmak isteyen bir anneyi azarlayıp tehdit etmekte beis görmeyen Timtik, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği suikastte de başroldeydi. 

Kiraz'ı rehin alan 2 teröristle arabulucuk adı altında görüşen Timtik gazetecilere, "çocuklar çok kararlı talepleri yerine getirilmezse öldürecekler" skandal açıklamasını yapmıştı. 

Örgüt sözcüsü gibi kullandığı bu ifadeler gerçek kimliğini ortaya koysa da Türkiye'ye zarar vermek için kurulmuş her örgütün yanında yer alan Avrupa Timtik'in ölümü sonrasında da yine şaşırtmadı.

Savcı Kiraz'a yapılan suikastte 2 teröriste yardım ettiği ortaya çıkan, DHKP-C'nin hücre evinde gizli bölmede örgütün sözde sorumlusu ile yan yana yakalanan Timtik, terör örgütünün zorlaması sonucunda girdiği açlık grevi sonucunda ölmüştü. 

DHKP-C'nin propaganda amacıyla ölüme sürükledi yüzlerce mensubundan biri olan Ebru Timtik'e terörle tüm bağı ortadayken Fransa ve Hollanda baroları tarafından anma töreni düzenlendi.  

İşte Hollanda ve Fransa'daki skandal törenlerden bazıları:

Fransa ve Hollanda baroları teröriste sahip çıktı

Fransa ve Hollanda baroları teröriste sahip çıktı - Resim : 2

Fransa ve Hollanda baroları teröriste sahip çıktı - Resim : 3

 

Fransa ve Hollanda baroları teröriste sahip çıktı ile ilgili etiketler DHKP-C Hollanda Fransa Ebru Timtik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.