Fransa Polonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FIFA 2022 Dünya Kupası son 16 turunda Fransa ile Polonya karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Fransa Polonya maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası son 16 turunda Fransa ile Polonya milli takımları kozlarını paylaşıyor. Kupanın favorilerinden Fransa zorlu mücadelede Polonya engelini rahat geçmek istiyor.

Al Thumama Stadı'nda 4 Aralık Pazar akşamında saat 18.00’da başlayacak Fransa Polonya maçı TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Dünya Kupası'nda Avustralya, Tunus ve Danimarka ile birlikte D Grubu'nda yer alan Fransa, oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 6 puan topladı. Fransa, aynı puana sahip Avustralya'nın averajla önünde grup aşamasını lider tamamladı.

Fransa Polonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Polonya ise Arjantin, Meksika ve Suudi Arabistan ile C Grubu'nda mücadele etti. Avrupa temsilcisi, 4 puan topladı ve aynı puana sahip Meksika'yı averajla geride bırakarak adını son 16 turuna yazdırdı.

Bu turu geçen takım, çeyrek finalde İngiltere-Senegal eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Muhtemel 11'ler

Fransa: Lloris, Kounde, Varane, Upamecano, Hernandez, Tchouameni, Rabiot, Dembele, Griezmann, Mbappe, Giroud 

Polonya: Szczesny, Cash, Glik, Kiwior, Bereszynski, Bielik, Krychowiak, Zielinski, Frankowski, Milik, Lewandowski

Fransa Polonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fransa Polonya 2022 FIFA Dünya Kupası Katar
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.