Fransa Milli Takımı'nda ırkçılık skandalı... Griezmann ile Dembele'nin tepki çeken görüntüleri sızdı

Fransız futbolu ırkçılık skandalıyla gündemde... Milli takımın iki oyuncusu Antoine Griezmann ve Ousmane Dembele'nin 2019'da Asyalı otel çalışanlarıyla alay ettiği görüntüler ortaya çıktı.

EURO 2020'ye son 16 turunda İsviçre'ye penaltılarla elenerek erken veda eden Fransa Milli Takımı'nda ırkçılık skandalı... Barcelona forması giyen Antoine Griezmann ile Ousmane Dembele'nin önceki bir hazırlık turnuvasında kaldıkları otelde çekilen Asyalı çalışanlarla alay ettikleri görüntüler, sosyal medyada tepki çekti.

TRT Spor'da yer alan haber şöyle:

Kamera arkasında Dembele, önünde ise Griezmann görülüyor. Odadaki televizyon sistemine futbol oyunu PES'i kurmaya çalışan 3 Asyalı otel çalışanını kameraya alan Dembele, bu sırada çalışanlarla alay eden ırkçı sözler sarf ediyor. Griezmann'a seslenerek; "Bütün o çirkin yüzler sen oyun oynayabilesin diye. Utanmıyor musun?" diyor.

Asyalı çalışanlar aralarında konuşurken Dembele bu kez de kamerayı yüzlerine yaklaştırıp uzaklaştırarak dilleriyle alay ediyor.

Fransa Milli Takımı'nda ırkçılık skandalı... Griezmann ile Dembele'nin tepki çeken görüntüleri sızdı

Oyunu yükleme süresi uzayınca da "Ülkenizde teknolojik üstünlüğünüz var mı, yok mu?" diye soruyor.

Futbolcular Fransızca konuştukları için, otel çalışanları konuşulanların hiçbirini anlamıyor. Video, sosyal medyada paylaşıldığı ilk bir saat içinde 650 bin defa görüntülendi. Binlerce tepki mesajı geldi. Irkçılıkla suçlanan Griezmann ve Dembele'nin bir daha Fransa Milli Takım forması giymemesi gerektiği savunuldu. Skandal görüntülere ilişkin, Fransa Futbol Federasyonu'ndan ya da Barcelona futbol takımından da herhangi bir açıklama yapılmadı.

Fransa Milli Takımı'nda ırkçılık skandalı... Griezmann ile Dembele'nin tepki çeken görüntüleri sızdı ile ilgili etiketler Antoine Griezmann ousmane dembele

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.