Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'dan Galatasaray'ın genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu için 12 milyon Euro'luk transfer teklifi

Lyon, Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'na talip oldu. Daha önce Galatasaray'ın kapısını 7 milyon Euro'luk bir teklifle çalan Lyon, bu kez 12 milyon Euro'luk bir öneri ile geldi. Kerem, 50 maçta 11 kez rakip fileleri havalandırırken, 9 gol pası verdi. Kerem'in fark yaratan bu performansı, Avrupa devlerinin de dikkatini çekmişti. Öte yandan, Cimbom'un, 15 milyon Euro'luk bir teklif karşısında onay verebileceği edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Her geçen gün ortaya koyduğu futbol ile kendisini geliştiren Kerem Aktürkoğlu, bu sezon ise bambaşka bir performans sergiledi.

Genç futbolcu, şimdiye kadar çıktığı 50 maçta 11 kez rakip fileleri havalandırırken, 9 gol pası verdi. Kerem'in fark yaratan bu performansı, Avrupa devlerinin de dikkatini çekmişti.

12 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon, daha önce yıldız oyuncu için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Fakat o dönem yapılan 7 milyon Euro'luk teklif, hayli yetersiz bulundu. Mavi-beyazlı ekip, şimdi ise yeniden şartları zorlayacak. Fransız temsilcisinin, gelen son haberlere göre 12 milyon Euro'luk bir öneride bulunacağı bilgisine ulaşıldı.

SONRAKİ SATIŞYAN PAY

Ancak yapılan bu öneri sarı-kırmızılılar tarafından yetersiz bulunurken, ortak bir yol bulunmaya çalışıldığı belirtildi. Fanatik'te yer alan habere göre; Cimbom'un, 15 milyon Euro'luk bir teklif karşısında onay verebileceği edinilen bilgiler arasında yer aldı. Oyuncunun transferi için yapılacak kontratta sonraki satıştan pay gibi maddeler de yer alabilir.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'dan Galatasaray'ın genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu için 12 milyon Euro'luk transfer teklifi ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Lyon Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.