Fransa Ligue 1 ekibi PSG, Portekizli sol bek Nuno Mendes ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Fransa Ligue 1 devi PSG'den transfer açıklaması... Paris ekibi, takımda kiralık olarak forma giyen Nuno Mendes'in satın alma opsiyonunu kullanıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada yıldız futbolcu ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalandığı ifade edildi. PSG'de geçen sezon tüm kulvarlarda 37 maça çıkan Mendes, lig şampiyonluğu yaşadı.

Fransa Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Paris Saint-Germain (PSG), Portekizli sol bek Nuno Mendes ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Fransız temsilcisinden yapılan açıklamada, Sporting Lizbon'dan geçen sezon başında kiralanan 19 yaşındaki futbolcuyla, 40 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu kullanılarak 2026 yılına kadar sözleşme imzalandığı kaydedildi. 

Fransa Ligue 1 ekibi PSG, Portekizli sol bek Nuno Mendes ile 4 yıllık sözleşme imzaladı ile ilgili etiketler PSG Paris Fransa Ligue 1
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.