Fransa Ligi'nin son şampiyonu Lille, Nice karşısında 4-0 kaybetti

Fransa Ligi'nin ikinci haftasında Nice ile karşılaşan Lille, rakibine 4-0 mağlup oldu. Milli futbolcular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik maça ilk 11'de başladı.

Milli futbolcular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille, sezonun ikinci maçında da 3 puanla tanışamadı.

Geçtiğimiz sezonu PSG gibi dev bir rakibin önünde şampiyonlukla tamamlayarak tarih yazan Lille, takımı şampiyonluğa taşıyan hocası Christophe Galtier'in yeni takımı Nice karşısında adeta dağıldı.

Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'in de ilk 11'de başladığı maçta Lille, rakibine 4 golle mağlup oldu. Nice'in golleri Kasper Dolberg (2), Hicham Boudaoui ve Amine Gouiri'den (KK) geldi. 

Lille, sezonun ilk maçında 3-1 geriye düştüğü Montpeiller ile 3-3 berabere kalmış ve Burak Yılmaz takımı adına beraberlik golünü atan isim olmuştu.

KADRO GÜÇ KAYBETTİ

Ligue 1 şampiyonluğu sonrası yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde de mücade edecek olan Lille, Fransız medyasında güç kaybetmekle eleştiriliyordu. Şampiyon kadroya yeteri kadar takviye yapmadığı belirtilen Lille, kalecisi Mike Maignan'ı 13 milyon Euro karşılığı Milan'a gönderirken, orta sahadaki Boubakary Soumare de 20 milyon Euro karşılığında Leicester City'ye transfer oldu.

 

 

Fransa Ligi'nin son şampiyonu Lille, Nice karşısında 4-0 kaybetti ile ilgili etiketler Lille Burak Yılmaz Yusuf Yazıcı Zeki Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.