Fransa İsviçre 8-7 maç özeti EURO 2020 son 16 turu

EURO 2020 son 16 turunda Fransa ile İsviçre karşı karşıya geldi. Fransa İsviçre maçının geniş özeti karşılaşma bitiminde futbol severlerle buluşacak. İşte, Fransa İsviçre EURO 2020 son 16 turu geniş maç özeti izle linki...

EURO 2020 son 16 turu maçında Fransa ile İsviçre karşılaştı. 90 dakikanın 3-3 sona erdiği mücadelede uzatmalara gidildi. Penaltı atışları sonunda İsviçre rakibi Fransa'yı 8-7 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

İlk devri 1-0 İsviçre’nin üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Fransa bir ara skoru 3-1’e getirmesine rağmen son dakikalarda gelen gollerle İsviçre maçı 3-3’e getirmeyi başardı.

Fransa’nın gollerini; K. Benzema (57) K. Benzema (59) P. Pogba (75) atarken, İsviçre’nin golleri de H. Seferović (15) H. Seferović (81) M. Gavranović’den (90) geldi.

15' GOL! Zuber sol kanattan ortayı yaptı, ceza sahası içinde Seferovic kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi: 0-1.

57' GOL! Mbappe'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Benzema, vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi: 1-1.

59' GOL! Griezmann ceza sahası içi sol çaprazında topla buluştu, aşırtma bir vuruş yaptı, kaleci Sommer'den seken topa arka direkte Benzema kafayla dokundu ve meşin yuvarlak filelerle buluştu.

81' GOL! Mbabu sağ kanattan ortayı yaptı, ceza sahası içinde Seferovic kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi: 3-2.

59' GOL! Griezmann ceza sahası içi sol çaprazında topla buluştu, aşırtma bir vuruş yaptı, kaleci Sommer'den seken topa arka direkte Benzema kafayla dokundu ve meşin yuvarlak filelerle buluştu.

İsviçre'nin ilk 11'i: Sommer, Elvedi, Akanji, Rodriguez, Widmer, Zuber, Freuler, Xhaka, Shaqiri, Seferovic, Embolo.

Fransa'nın ilk 11'i: Lloris, Varane, Lenglet, Kimpembe, Pavard, Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann, Benzema, Mbappe.

MAÇIN GENİŞ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Fransa İsviçre 8-7 maç özeti EURO 2020 son 16 turu ile ilgili etiketler Fransa İsviçre EURO 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.