Fransa Hırvatistan maç özeti

Fransa Hırvatistan maçın özeti... Yarış sona erdi ve Dünya Kupası sahibini buldu. Finalde Fransa ve Hırvatistan müthiş mücadelede kupa için karşı karşıya geldi. Peki Fransa Hırvatistan maçın özeti nasıl izlenir? Fransa Hırvatistan maçının geniş özeti ve golleri haberimizde. İşte detaylar...

Fransa Hırvatistan maç özeti... Dünya Kupası sahibini buldu. Futbolseverler artık 4 yıl daha yeni bir Dünya Kupası'nı izlemek için sabretmek zorunda. Finaldeki zorlu mücadelede Fransa ve Hırvatistan karşı karşıya geldi. Futbolseverler bu maçın özetini ve gollerini merak ediyor. Fransa Hırvatistan maçın özeti ve golleri haberimizde. İşte tüm detaylar...

Fransa Hırvatistan maç özeti

FRANSA HIRVATİSTAN MAÇ ÖZETİ İZLE

90+6'Bu kadar! Hakem son düdüğü çaldı
90+5'Hugo Lloris çıkıp topa sahip oluyor ve tehlikeyi geçiştiriyor
90+5'Ivan Perisic orta yapıyor.
90+5'Hırvatistan kendi yarı alanının sol tarafından taç atışı kullanıyor
90+5'Fransa kale vuruşuyla oyuna başlayacak.
90+4'Fransa takımından Steven Nzonzi, Marcelo Brozovic ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.
90+3'Olamaz. Fransa takımından Paul Pogba çok kötü bir vuruş yapıyor. Büyük bir fırsat kaçıyor.
90+3'Kylian Mbappe serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor.
90+2'Sime Vrsaljko için sarı kart çıktı.
90+2'Sert bir hareket. Sime Vrsaljko, Antoine Griezmann ile giriştiği mücadelede faul yapıyor
90+2'Fransa takımından Antoine Griezmann topu ileri taşıyarak pozisyon yaratmaya çalışıyor…
90+2'Danijel Subasic çıkıp topa sahip oluyor ve tehlikeyi geçiştiriyor
90+2'Paul Pogba rakiplerini bir bir geçerken yeteneklerini sergiliyor
90+2'Fransa şimdi kontraatağa kalkıyor.
90+2'Ivan Rakitic savunmada hata yaptı.
90+1'Fransa rakip yarı sahanın sol tarafından taç atışı kullanıyor
90+1'Sert bir hareket. Sime Vrsaljko, Corentin Tolisso ile giriştiği mücadelede faul yapıyor
90+1'Maçın dördüncü hakemi dakika uzatma oynanacağını gösterdi.
90'Hırvatistan kale vuruşuyla oyuna başlayacak.
90'Hırvatistan takımından Marcelo Brozovic, Paul Pogba ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.
89'Fransa kale vuruşuyla oyuna başlayacak.
89'Ivan Rakitic ceza sahası dışından yaptığı vuruşta kaleyi bulamıyor.
88'Hugo Lloris çıkıp topa sahip oluyor ve tehlikeyi geçiştiriyor
88'Ivan Perisic orta yapıyor.
87'Nabil Fekir ceza sahası dışından bir şut çekiyor, ancak Danijel Subasic topu kontrol ediyor
86'Hırvatistan takımından Ivan Rakitic, Nabil Fekir ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.
86'Fransa kale vuruşuyla oyuna başlayacak.
85'Raphael Varane topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.
85'Ivan Rakitic orta yapıyor.
85'Fransa kendi yarı alanının sağ tarafından taç atışı kullanıyor
84'Hırvatistan rakip yarı sahanın sol tarafından taç atışı kullanıyor
84'Oyun yeniden başladı.
84'Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda.
84'Hugo Lloris çıkıp topa sahip oluyor ve tehlikeyi geçiştiriyor
84'Ivan Rakitic serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor.
83'Fransa takımından Paul Pogba, Ivan Rakitic ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.
83'Fransa kale vuruşuyla oyuna başlayacak.
82'Hırvatistan takımından Marko Pjaca kötü bir dokunuşla topu kontrol edemiyor ve takım arkadaşının ortasından yararlanamıyor.
82'Hırvatistan takımından Andrej Kramaric harika bir orta yapıyor…

78'
Luka Modric sağ çaprazdan ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Savunmadan seken top ceza sahası içi sol çaprazında Ivan Rakitic'in önüne düşüyor. Ivan Rakitic bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.
76'
Sime Vrsaljko çok uzak mesafeden şansını deniyor ancak meşin yuvarlak kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
73'
Fransa'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Blaise Matuidi oyundan alınırken yerine Corentin Tolisso oyuna dahil oluyor.
71'
Hırvatistan'ın ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ante Rebic oyundan alınırken yerine Andrej Kramaric oyuna dahil oluyor.
69'
GOOOOOLLL!!! Hırvatistan, Mario Mandzukic ile durumu 4-2'ye getiriyor! Samuel Umtiti'nin geri pası ile altıpas çizgisi önünde topla buluşan kaleci Hugo Lloris rakibi Mario Mandzukic'i çalımlamak isterken topu kaptırıyor ve golcü oyuncu topu filelere gönderiyor.
65'
GOOOOOLLL!!! Fransa Kylian Mbappe ile farkı üçe çıkartıyor! Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Lucas Hernandez pasını yerden ceza yayı gerisindeki arkadaşı Kylian Mbappe'ye gönderiyor. Genç oyuncu topla buluşarak yerden vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturuyor.
64'
Bu dakikalarda skor üstünlüğünü perçinleyen Fransızlar rakip yarı alanda baskısını artırıyor.
61'
Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken skora yansımasa da Hırvatistan'ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
59'
GOOOOOLLL!!! Fransa Paul Pogba ile durumu 3-1'e getiriyor! Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Kylian Mbappe pasını penaltı noktasına doğru çeviriyor. Bu noktada topla buluşan Antoine Griezmann dönerek pasını ceza yayı içerisindeki arkadaşı Paul Pogba'ya gönderiyor. Paul Pogba'nın ilk vuruşu savnumadan sekerek tekrar önüne düşüyor. Tecrübeli oyuncu bu kez meşin yuvarlağı sol tarafına çekerek sol ayağı ile vuruşunu yapıyor ve sol köşeden filelerle buluşturuyor.
58'
Sol kanattan gelişen atakta Ivan Perisic ortasını yakın direğe doğru göndermek istiyor ancak kaleci Hugo Lloris çıkıyor ve meşin yuvarlağa sahip oluyor.
55'
Müsabakanın ve Fransa'nın ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. N'Golo Kante oyundan alınırken yerine Steven N'zonzi oyuna dahil oluyor.
52'
Savunma arasına atılan pasa hareketlenen Kylian Mbappe rakibi Domagoj Vida'yı geçerek sağ çaprazdan ceza sahasına giriyor ve altıpas sağ tarafından yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Danijel Subasic gole izin vermiyor.
50'
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Luka Modric ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Savunmadan seken top ceza yayı sağ tarafına doğru açılıyor. Bu noktaya hareketlenen Sime Vrsaljko bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden farklı şekilde dışarı gidiyor.
48'
Ivan Rakitic'in ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Ante Rebic sert vuruyor ancak kaleci Hugo Lloris sol köşeye uzanarak gole izin vermiyor.
47'
Olivier Giroud'nun pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Antoine Griezmann doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Danijel Subasic üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.
46'
Müsabakanın ikinci yarısı Fransa'nın vuruşu ile başlıyor.
45'
Hakem Nestor Fabian Pitana'nın düdüğü ile müsabaka devre arasına giriyor.
45'
Sağ kanattan gelişen atakta Sime Vrsaljko ortasını altıpas çizgisinin önüne doğru gönderiyor ancak bu noktaya hareketlenen Ivan Perisic vuruşunu yapamıyor.
45'
Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.
43'
Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Luka Modric ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Ivan Perisic'den seken top altıpas sol çaprazı gerisinde Dejan Lovren'in önünde kalıyor. Lovren bekletmeden çok sert vuruyor ancak top savunmaya çarparak kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
41'
Fransa'da Lucas Hernandez rakibi Ante Rebic'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
40'
Sol kanattan gelişen atakta Ivan Perisic ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Ante Rebic vuruşunu yapıyor ancak bu vuruş oldukça cılız kalıyor ve kaleci Hugo Lloris meşin yuvarlağı rahatlıkla kontrol ediyor.
38'
GOOOOOLLL!!! Antoine Griezmann topu yerden sol köşeye gönderiyor ve takımı tekrar öne geçiyor!
38'
Penaltı vuruşu için topun başına Antoine Griezmann geçiyor...
34'
PENALTI! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Antoine Griezmann ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Savunmada Ivan Perisic'den seken top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor. Hakem Nestor Fabian Pitana VAR sistemine başvurarak pozisyonu inceliyor ve Ivan Perisic'in topa elle müdahale ettiğine hükmederek penaltı noktasını işaret ediyor.
31'
Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken Hırvatistan'ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
28'
GOOOOOLLL!!! Hırvatistan, Ivan Perisic ile beraberliği yakalıyor! Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Luka Modric pasını ceza sahası içi sağ tarafına doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Sime Vrsaljko kafa ile pasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Kafalardan seken top son olarak penaltı noktası üzerinde Domagoj Vida'nın önünde kalıyor. Vida bekletmeden pasını penaltı noktası gerisindeki arkadaşı Ivan Perisic'e veriyor. Tecrübeli oyuncu N'Golo Kante'yi geçerek sol ayağı ile sert vuruyor ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturuyor.
27'
Hızlı gelişen Hırvatistan atağında Ivan Perisic rakibi N'Golo Kante'nin müdahalesi ile yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında N'Golo Kante sarı kart ile cezalandırılıyor.
24'
Mario Mandzukic sağ çaprazdan ceza sahasına yöneliyor ve ortasını ceza sahası içi sol çaprazına hareketlenen arkadaşı Mario Mandzukic'e gönderiyor. Ivan Rakitic gelen topa gelişine vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin sağ üst tarafından farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
21'
Luka Modric sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta ortasını penaltı noktasının sağ tarafına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Domagoj Vida kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
18'
GOOOOOLLL!!! Fransa, Mario Mandzukic'in kendi kalesine gönderdiği gol ile öne geçiyor. Ceza yayı sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Antoine Griezmann ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Raphael Varane ile beraber Mario Mandzukic'de meşin yuvarlağa doğru yükseliyor. Golcü oyuncudan seken top sol üst köşeden filelerle buluşuyor.
17'
Sağ kanatta rakibini geçerek ceza sahasına giren Kylian Mbappe son çizgiye inerek pasını altıpas sağ çaprazına doğru göndermek istiyor ancak Hırvatistan savunması son anda araya giriyor.
14'
Fransızlar bu dakikalarda kendi yarı sahasından çıkmakta güçlük çekiyor.
11'
Ivan Rakitic havadan pasını altıpas sol çaprazına doğru hareketlenen arkadaşı Ivan Perisic'e gönderiyor. Ivan Perisic topu kontrol etmek istiyor ancak bunu başaramıyor ve meşin yuvarlak kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
8'
Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Luka Modric ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor ancak Fransa savunması meşin yuvarlağı kafa ile uzaklaştırmayı başarıyor.
5'
Sağ kanatta rakibini geçen Sime Vrsaljko son çizgiye inerek ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.
3'
Hırvatistan kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.
1'
Müsabaka Hırvatistan'ın vuruşu ile başlıyor!

FRANSA DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleciler: Alphone Areola (Paris Saint-Germain), Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Olympique Marsilya)

Defans: Lucas Hernandez (Atletico Madrid), Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain), Benjamin Pavard (Stuttgart), Benjamin Mendy (Manchester City), Djibril Sidibe (Monaco), Adil Rami (Olympique Marseilya), Samuel Umtiti (Barcelona), Raphael Varane (Real Madrid)

Orta saha: Blaise Matuidi (Juventus), N'Golo Kante (Chelsea), Steven N'Zonzi (Sevilla), Paul Pogba (Manchester United), Corentin Tolisso (Bayern Münih)

Forvet: Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Kylian Mbappe (Paris Siant-Germain), Thomas Lemar (Monaco), Nabil Fekir (Olympique Lyon), Florian Thauvin (Olympique Marsilya), Ousmane Dembele (Barcelona)

FRANSA HIRVATİSTAN GENİŞ ÖZET VE GOLLER

HIRVATİSTAN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleci: Danijel Subasic (Monaco), Lovre Kalinic (Gent), Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb).

Defans: Vedran Corluka (Lokomotiv Moskova), Domagoj Vida (Beşiktaş), Ivan Strinic (Sampdoria), Dejan Lovren (Liverpool), Sime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivaric (Dinamo Kiev), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Duje Caleta-Car (Salzburg)

Orta saha: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona), Mateo Kovacic (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozovic (Inter), Filip Bradaric (Rijeka)

Forvet: Mario Mandzukic (Juventus), Ivan Perisic (Inter), Nikola Kalinic (Milan), Andrej Kramaric (Hoffenheim), Marko Pjaca (Schalke 04), Ante Rebic (Eintracht Frankfurt)

FRANSA HIRVATİSTAN MAÇIN ÖZETİ

Fransa Hırvatistan maç özeti ile ilgili etiketler Fransa Hırvatistan Maç özeti geniş özet goller
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.