Fransa Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda?

Fransa Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Dünya Kupası'nda finalistler belli oldu. Fransa ile Hırvatistan final karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Dünya Kupası'nın favori takımları bu maça yoğun bir şekilde hazırlanıyorlar. Peki Fransa Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Dünya Kupası'nın son maçı olan Fransa Hırvatistan maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Fransa Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Dünya Kupası'nın son maçı belli oldu. Finale çıkma başarısını gösteren Fransa ile Hırvatistan 15 Temmuz pazar günü şampiyonluk için mücadele edecekler. Futbolseverler Fransa Hırvatistan maçının ne zaman, hangi kanlada, saat kaçta olduğunu merakla araştırıyorlar. Fransa Hırvatistan maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Fransa Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda?

FRANSA HIRVATİSTAN MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Fransa ile Hırvatistan arasında oynanacak Dünya Kupası şampiyonluk maçı, 15 Temmuz Pazar günü saat 18.00'de oynanacak. Final maçı TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak. Fransa Hırvatistan maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

FRANSA'NIN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleciler: Alphone Areola (Paris Saint-Germain), Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Olympique Marsilya)

Defans: Lucas Hernandez (Atletico Madrid), Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain), Benjamin Pavard (Stuttgart), Benjamin Mendy (Manchester City), Djibril Sidibe (Monaco), Adil Rami (Olympique Marseilya), Samuel Umtiti (Barcelona), Raphael Varane (Real Madrid)

Orta saha: Blaise Matuidi (Juventus), N'Golo Kante (Chelsea), Steven N'Zonzi (Sevilla), Paul Pogba (Manchester United), Corentin Tolisso (Bayern Münih)

Forvet: Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Kylian Mbappe (Paris Siant-Germain), Thomas Lemar (Monaco), Nabil Fekir (Olympique Lyon), Florian Thauvin (Olympique Marsilya), Ousmane Dembele (Barcelona)

HIRVATİSTAN'IN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleci: Danijel Subasic (Monaco), Lovre Kalinic (Gent), Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb).

Defans: Vedran Corluka (Lokomotiv Moskova), Domagoj Vida (Beşiktaş), Ivan Strinic (Sampdoria), Dejan Lovren (Liverpool), Sime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivaric (Dinamo Kiev), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Duje Caleta-Car (Salzburg)

Orta saha: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona), Mateo Kovacic (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozovic (Inter), Filip Bradaric (Rijeka)

Forvet: Mario Mandzukic (Juventus), Ivan Perisic (Inter), Nikola Kalinic (Milan), Andrej Kramaric (Hoffenheim), Marko Pjaca (Schalke 04), Ante Rebic (Eintracht Frankfurt)

Fransa Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fransa Hırvatistan Dünya Kupası Finali ne zaman saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.