FRANSA-ERMENİSTAN İKİLİSİNİN GİZLİ PLANI!

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı…

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, Rusya’da varılan kararla Azerbaycan ile Ermenistan arasında varılan geçici ateşkesin, Ermenistan tarafından neden bozulduğu sorusunun arka planını anlattı. 

“FRANSA-ERMENİSTAN GİZLİ PLANINDA HEDEFTE TÜRKİYE DE VAR”

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtlayan Demir, “Yine Macron karşımıza çıkıyor. Fransa aklıyla hareket eden Ermenistan, sivilleri vurarak tahriklerini devam ettiriyor. Burada iki amaç var; biri Azerbaycan’ın da Ermenistan topraklarını vurması, diğeri ise Türkiye’yi müdahaleye zorlamak. Böylece uluslararası camiada arzuladığı mağdur algısını yaratmanın peşinde” dedi. 

KKTC’DE SEÇİM 

KKTC’de ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve kapalı bölge Maraş’ın sahillerinin açılmasını da değerlendiren Demir, “Önümüzdeki günler de Kıbrıs, Türkiye’nin en önemli gündem maddelerinden olacak” ifadelerini kullandı. 

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz… 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

FRANSA-ERMENİSTAN İKİLİSİNİN GİZLİ PLANI! ile ilgili etiketler Metehan Demir Azerbaycan Ermenistan Barış Özkan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.