Fransa Cumhurbaşkanı Macron Türkiye'yi hedef aldı!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Türkiye'nin, "Doğu Akdeniz'deki yasadışı faaliyetlerini sonlandırması gerektiğini" söyledi.

Güney Avrupa ülkelerinin liderlerini bir araya getiren Malta'daki AB Zirvesi'nin ardından konuşan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Kıbrıs Rum kesimiyle tam bir dayanışma içinde olduğunu belirterek, Güney Kıbrıs Rum kesiminin egemenliğine saygı duyulması gerektiğini ifade etti.

"AVRUPA, ZAYIFLIK GÖSTERMEYECEK"

Sputnik'teki habere göre Macron, Türkiye yönetimini Doğu Akdeniz bölgesindeki faaliyetlerine son vermeye çağırırken, "Tamamen Kıbrıs’la dayanışma içindeyiz ve egemenliğine destek veriyoruz. Türkiye, Kıbrıs’ın münhasır ekonomik bölgesindeki yasadışı faaliyetine son vermeli. Avrupa Birliği bu konuda zayıflık sergileme niyetinde değil” ifadelerini kullandı.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Türkiye'yi hedef aldı! ile ilgili etiketler Türkiye Fransa Emmanuel Macron
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.