Fransa büyükelçiliğine saldırı! Patlamanın ardından çatışma sesleri duyuldu... / VİDEO

Afrika ülkesi Burkina Faso'da Fransa Büyükelçiliği saldırı altında. Başkent Ouagadougou'da patlayan bombaların ardından silah sesleri duyuluyor. Fransa Büyükelçisi, elçilik binasının saldırı altında olduğunu açıkladı. Ancak bir süre sonra bu açıklama Fransızlardan oldukları yerlerde kalmalarına yönelik bir çağraya dönüştü. Yetkililer, çatışmanın ardından dört saldırganın öldürüldüğünü açıkladı.

Batı Afrika ülkesi Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou terör saldırısına hedef oldu.

Patlayan bombanın ardından başkentte Fransa Büyükelçiliğinin yanı sıra İçişleri Bakanlığı ile BM Temsilciliğinin de bulunduğu bölgede yaşanan patlamaların ardından silah sesleri duyulmaya başlandı.

Fransa Büyükelçiliği, Facebook hesabından yaptığı resmi açıklamayla elçilik binası ve Fransız Enstitüsü'nün saldırı altında olduğunu duyurdu ancak bir süre sonra mesaj değiştirildi, elçiliğe herhangi bir saldırı düzenlenmediği belirtildi. Resmi açıklamada, Fransız vatandaşlarının bulundukları yerde saklanmaları istendi.

Fransa Dışişleri Bakanlığı ise durumun kontrol altında olduğu yönünde bir açıklama yaptı.

Yetkililer, çatışmanın ardından dört saldırganın öldürüldüğünü açıkladı.

ABD Dışişleri de vatandaşlarından saldırı bölgesinden uzak durmalarını istedi.

Fransa büyükelçiliğine saldırı! Patlamanın ardından çatışma sesleri duyuldu... / VİDEO ile ilgili etiketler Fransa Çatışma Burkina Faso Büyükelçilik bombalı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.