Fransa Bisiklet Turu'nda sporcuların önüne atlayan bir seyirci zincirleme kazaya sebep oldu

Fransa Bisiklet Turu'nda akılalmaz olay!  Brest-Landerneau etabını yol kenarından izleyen bir seyirci kameralara poz vermek için yola sarkınca hızla gelen Alman bisikletçiye kaza yaptırdı. Domino etkisi yaratan kazada onlarca bisikletçi yere serildi.

Fransa Bisiklet Turu'nda Brest ve Landerneau bölgeleri arasında düzenlenen birinci etapta bir seyircinin açtığı pankart zincirleme kazaya neden oldu. Yarış güzerhağındaki bir izleyici hazırladığı pankartla fotoğraf çektirmek için poz vermek istedi. Kazada yaralanan Cofidis takımının Fransız sürücüsü Pierre-Luc Périchon'un sağ baldıra on iki dikiş atıldı.

Kenardan yola doğru sarkan ve sırtı yarışçılara dönük olan seyirciye arkadan hızla gelen Alman bisikletçi Tony Martin çarparak yere düştü. Bu sporcuya takılan onlarca bisikletçi de kendilerini yerde buldu.

Kazaya neden olan kadının elindeki Almanca ve Fransızca kelimelerin yer aldığı "Allez Opi-Omi" yazılı pankart "Haydi dede, büyükanne" anlamına geliyor. Yaşananların ardından sağlık ekipleri yaralanan sporculara müdahale ederken, kazaya neden olan seyircinin kayıplara karıştığı öğrenildi.

Fransa Bisiklet Turu'nda sporcuların önüne atlayan bir seyirci zincirleme kazaya sebep oldu

Bu yıl 26 Haziran-18 Temmuz arasında düzenlenen organizasyonun Brest-Landerneau arasındaki 197,8 kilometrelik ilk etabında Julian Alaphilippe, 4 saat 39 dakika 5 saniyelik derecesiyle birinciliğe ulaştı ve sarı mayoyu ele geçirdi.

Fransa Bisiklet Turu'nda sporcuların önüne atlayan bir seyirci zincirleme kazaya sebep oldu - Resim : 2

Fransa Bisiklet Turu'nda sporcuların önüne atlayan bir seyirci zincirleme kazaya sebep oldu - Resim : 3

Fransa Bisiklet Turu'nda sporcuların önüne atlayan bir seyirci zincirleme kazaya sebep oldu - Resim : 4

Fransa Bisiklet Turu'nda sporcuların önüne atlayan bir seyirci zincirleme kazaya sebep oldu ile ilgili etiketler Fransa Tour de France bisiklet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.