Fransa Belçika maçı ne zaman, Hangi kanalda?

Fransa Belçika maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda yarı final karşılaşmaları belli oldu. Dünya Kupası son demlerini yaşarken Fransa ile Belçika yarı finalde karşı karşıya gelecek. Peki Fransa Belçika maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Fransa Belçika maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Fransa Belçika maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 2018 Dünya Kupası'nda artık şampiyonu öğrenmeye bir adım daha yaklaştık. Yarı finalde karşı karşıya gelecek olan Fransa ile Belçika'yı zorlu bir karşılaşma bekliyor olacak.Futbolseverler Fransa Belçika maçının ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta olduğunu merakla araştırıyorlar. Fransa Belçika maçı 10 temmuz pazar günü saat 21.00'da oynanacak. Bu zorlu karşılaşma ile ilgili tüm detaylar...

Fransa Belçika maçı ne zaman, Hangi kanalda?

DÜNYA KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Dünya Kupası'nda yarı final karşılaşması, 10-11 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Yarı final programı şu şekilde gerçekleşecek;

10 Temmuz Salı saat 21.00 Fransa-Belçika

11 Temmuz Çarşamba saat 21.00 Hırvatistan İngiltere

BELÇİKA'NIN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleciler: Thibaut Courtois (Chelsea), Simon Mignolet (Liverpool), Koen Casteels (Wolfsburg)

Savunma: Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur), Thomas Meunier (Paris Saint-Germain), Thomas Vermaelen (Barcelona), Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur), Dedryck Boyata (Celtic), Vincent Kompany (Manchester City)

Orta saha: Marouane Fellaini (Manchester United), Axel Witsel (Tianjin Quanjian), Kevin De Bruyne (Manchester City), Eden Hazard (Chelsea), Nacer Chadli (West Bromwich Albion), Leander Dendoncker (Anderlecht), Thorgan Hazard (Borussia Mönchengladbach), Youri Tielemans (Monaco), Mousa Dembele (Tottenham Hotspur)

Forvet: Michy Batshuayi (Chelsea), Yannick Carrasco (Dalian Yifang), Adnan Januzaj (Real Sociedad), Romelu Lukaku (Manchester United), Dries Mertens (Napoli)

FRANSA'NIN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleciler: Alphone Areola (Paris Saint-Germain), Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Olympique Marsilya)

Defans: Lucas Hernandez (Atletico Madrid), Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain), Benjamin Pavard (Stuttgart), Benjamin Mendy (Manchester City), Djibril Sidibe (Monaco), Adil Rami (Olympique Marseilya), Samuel Umtiti (Barcelona), Raphael Varane (Real Madrid)

Orta saha: Blaise Matuidi (Juventus), N'Golo Kante (Chelsea), Steven N'Zonzi (Sevilla), Paul Pogba (Manchester United), Corentin Tolisso (Bayern Münih)

Forvet: Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Kylian Mbappe (Paris Siant-Germain), Thomas Lemar (Monaco), Nabil Fekir (Olympique Lyon), Florian Thauvin (Olympique Marsilya), Ousmane Dembele (Barcelona)

 

Fransa Belçika maçı ne zaman, Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fransa Belçika 2018 Dünya Kupası ne zaman yarı final
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.