Fransa başkonsolosu François intihar etti!

Fransa'nın Fas'ın Tanca kentindeki Başkonsolosu Denis François evinde asılı halde bulundu. Başkonsolos François'in intihar ettiği sanılıyor. 2 ay önce bu göreve adanan François'in bu atamanın hemen ardından görevden alınmayı istediği belirtildi.

Fas'ın kuzeyinde yer alan Tanca kentinde görev yapan Fransız Konsolosu Denis Francois evinde ölü bulundu.

Fas basını, Francois yerel saatle 07:00 kendi odasında asılmış halinde bulunduğunu yazdı.

Francois'in intihar ettiği ihtimali üzerinde durulurken yerel polisin konsolosun evinde inceleme yaptığı, olaya ilişkin de geniş çaplı soruşturma başlatıldığı belirtildi. 

Fransa'nın Fas Büyüelçiliği ile Dışişleri Bakanlığı'ndan şu ana kadar François'in ölümüne ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Fas resmi makamlarından da konsolosun ölümüne dair bir açıklama yapılmış değil. 

Fransa başkonsolosu François intihar etti!

Yönetime yakınlığı ile bilinen Le360 sitesinde ise Başkonsolos François'ın eylül ortalarında diplomatik görevine atandıktan sonra görevden alınmayı istediği bilgisi verildi. 

Denis François, 29 Nisan 1965 tarihinde dünyaya geldi.

Kamu hukuku bölümünde yüksek lisans derecesi ile mezun olan François daha önce Fransa Dışişleri Bakanlığı'nda çeşitli idari ve danışmanlık pozisyonlarında görev yaptı.

François, Eylül ortasında Tanca'daki temsilciliğe Başkonsolos olarak atandı.

 

 

Fransa başkonsolosu François intihar etti! ile ilgili etiketler Fransa Fas İntihar başkonsolos Denis François
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.