Fransa Açık'ta sakatlanan Alexander Zverev'in sağ ayak yan bağlarında yırtık tespit edildi

Fransa Açık'ta İspanyol tenisçi Nadal, yarı finalde setleri 1-0 önde götürürken rakibi Alman raket Alexander Zverev'in sakatlanması sonrası doğrudan finale yükseldi. Sakatlığı nedeniyle büyük üzüntü yaşayan ve gözyaşlarını tutamayan Alexander Zverev, tekerlekli sandalyeyle sahadan ayrılmıştı. Durumu hakkında bilgi veren Alman tenisçi Alexander Zverev, sağ ayak yan bağlarında yırtık olduğunu açıkladı.

Erkekler dünya sıralamasının 3. basamağındaki Zverev, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "İlk kontrollere göre sağ ayak yan bağlarımda birkaç yırtık var gibi görünüyor. Detaylı tetkikler yaptırmak, en iyi ve en hızlı iyileşme yolunu belirlemek için pazartesi Almanya'ya gideceğim. Dünyanın dört bir yanından gelen destek mesajları için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Fransa Açık'ta sakatlanan Alexander Zverev'in sağ ayak yan bağlarında yırtık tespit edildi

Roland Garros'da 13 şampiyonluğu bulunan Rafael Nadal'a karşı oynadığı yarı finalin ilk setini 7-6 kaybeden Zverev, 2. sette skor 6-6'yken sağ ayak bileğini burkmasının ardından maça devam edememişti.

Fransa Açık'ta sakatlanan Alexander Zverev'in sağ ayak yan bağlarında yırtık tespit edildi ile ilgili etiketler Rafael Nadal fransa açık Alexander Zverev
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.