Franklin'in cenazesinde sapık rahip!

16 Ağustos'ta hayatını kaybeden 'Soul müziğin kraliçesi' olarak kabul edilen Aretha Franklin'in cenaze töreninde çirkin bir olay yaşandı. Sahne alarak ünlü şarkıcıyı son yolculuğuna uğurlayan Ariana Grande, rahip tarafından fazla samimi hareketlerle rahatsız edildi. Fotoğraflarda açıkça Grande'nin göğsünü ellediği görülen rahip, olayı inkar etmekle birlikte özür diledi.

Bir süredir mücalede ettiği hastalığa yenilerek, 16 Ağustos'ta hayata veda eden efsane şarkıcı Aretha Franklin, son yolculuğuna vasiyetine uygun bir şekilde uğurlanmıştı.

'Soul müziğin kraliçesi' olarak nitelendirilen 76 yaşındaki Aretha Franklin bu dünyaya, pırıldayan altın rengi bir tabut içinde veda etti.

Franklin'in cenazesinde sapık rahip!

Aretha Franklin'in naaşı, Detroit'teki Charles H. Wright Afrika Amerika Tarihi Müzesi'ndeki katafalka kapağı açık tabut içinde ve üzerinde kırmızı elbisesi ve kırmızı ayakkabılarıyla konuldu. Franklin'ın naaşının etrafı yüzlerce gülle süslendi.

ARİANA GRANDE'DEN DUYGUSAL ŞARKI

Ünlü şarkıcının cenaze töreninde sahneye çıkan pop yıldızı Ariana Grande, "(You Make Me Feel Like) A Natural Women" şarkısını seslendirdi.

Franklin'in cenazesinde sapık rahip! - Resim : 2

RAHİPTEN TEPKİ ÇEKEN YAKINLIK

Aretha Franklin'in cenaze törenlerinde görev alan Rahip Charles H. Ellis, Grande'nin şarkıyı bitirmesinin ardından şarkıcıya sergilediği yakın davranışlar ve el hareketleriyle sert bir şekilde eleştirildi.

Franklin'in cenazesinde sapık rahip! - Resim : 3

ÖZÜR DİLEDİ

Çekilen fotoğraflarda rahibin Grande'yi belinden tuttuğu ve sağ göğsüne parmak uçlarıyla dokunup ünlü şarkıcıyı taciz ettiği net bir biçimde görülüyor olmasına rağmen, rahip bu yaşananların spekülasyondan ibaret olduğunu belirten açıklamalarda bulundu. 

Öyle bir niyetinin olmadığını, kilise de her zaman yapıldığı gibi sanatçının elini sıkmasının ardından ona sarıldığını belirten Charles, "Bir kadının göğsüne dokunmak gibi bir niyetim asla olmadı." dedi.

Açıklamarına devam eden rahip, "Bilmiyorum, ona sadece sarıldım, belki de sınırımı aştım, yaptığım hareket tamamen dostçaydı ama yine de özür dilerim" diye konuştu.

Franklin'in cenazesinde sapık rahip! ile ilgili etiketler rahip Taciz aretha franklin ariana grande cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.