Francisco Montero: Böyle bir başarıyı beklemiyordum

Francisco Montero: "Gerçekten çok mutlu ve gururluyum. Böyle bir başarıyı beklemiyordum. Hem bireysel hem de takım olarak gösterdiğimiz başarı takdire şayan. Bir kez daha takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

Beşiktaş'ın sezon başında Atletico Madrid'den kiraladığı İspanyol stoper Francisco Montero çift kupalı sezonun ardından şampiyonluk röportajı verdi. İhlas Haber Ajansı'na konuşan 22 yaşındaki futbolcu, "Gerçekten çok mutlu ve gururluyum. Böyle bir başarıyı beklemiyordum. Hem bireysel hem de takım olarak gösterdiğimiz başarı takdire şayan. Bir kez daha takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Montero, Sergen Yalçın’ın joker hamlesi olarak her zaman hazır durumda olmasını ise, “Bizim işimiz fizik olarak devamlı hazır olmamız. Bize hocamızın ne zaman ihtiyacı olursa o zaman hazır olmalıyız. Bize düşen bu” şeklinde yorumladı.

Francisco Montero: Böyle bir başarıyı beklemiyordum

BEŞİKTAŞ'TA KALACAK MI?

Beşiktaş'ta daha fazla forma şansı bulmak istediğini belirten Montero, "Burada bir sene geçirdim. Daha fazla oynamak isterdim. Bonservisim Atletico Madrid’te. Umarım onlar da son maçını kazanarak şampiyon olurlar" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş taraftarının takıma tutkusunu arkadaşlarından dinlediğini söyleyen İspanyol stoper, "Burada önceden oynayan arkadaşlarım da bahsetti. Beşiktaş, Türkiye’nin en ateşli en iyi taraftarına sahip. Bu sene belki iki kupa kazandığımız için taraftarın yokluğunu fazla hissetmemiş olabiliriz. Onlarla olmak farklı bir hissiyat olurdu" şeklinde konuştu.

Beşiktaş yönetiminin Montero'yu satın alma opsiyonu var... Ancak, bu rakamın 4.5 milyon euro olması ve futbolcunun 13’ü Süper Lig olmak üzere 17 maçta forma giymiş olması, teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporuna "o para verilmez" yazmasına neden olabilir. Montero'nun ülkesine dönmesi bekleniyor.

Francisco Montero: Böyle bir başarıyı beklemiyordum ile ilgili etiketler Beşiktaş Francisco Montero
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.