Fox'tan ayrılan Portakal'dan yeni mesaj!

Emeklilik kararı alıp Fox TV ile yollarını ayıran Fatih Portakal sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Portakal "TBT falan değil Bugün şu an. Önemli olan da bu an." dedi.

Türkiye Yılmaz Özdil mesleği bırakacağı yönündeki iddialar üzerine, sürpriz bir şekilde Fox TV'ye veda eden Fatih Portakal'a da gönderme yaparak “Endişeli mesajlara ortak cevap... Organik tarım yapmaya niyetim yok” paylaşımında bulunmuştu. 

Fox'tan ayrılan Portakal'dan yeni mesaj!

Ekranlara ve gazeteciliğe veda edip organik tarımla uğraşmaya karar veren Fatih Portakal'dan Özdil'e de yanıt sayılabilecek bir paylaşım geldi.

Portakal Instagram hesabından sakallı bir fotoğrafı ile şu mesajı verdi: 

"TBT falan değil Bugün şu an. Önemli olan da bu an. Çünkü bir daha yaşanmayacak. Bitti gitti. Sakalı kesmeyecek olmak da harika. Her gün traş olmamak da... Zamansız ve plansız yaşamaksa o tartışmasız en güzel..."

Fox'tan ayrılan Portakal'dan yeni mesaj! - Resim : 2

Fox'tan ayrılan Portakal'dan yeni mesaj! ile ilgili etiketler Fatih Portakal Yılmaz Özdil Fox TV Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.