FOX TV'nin yeni dizisi 'İyilik'in kadrosunda sürpriz isim: Cihat Tamer dahil oldu

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, cuma günlerinin sevilen dizisi “İyilik”, kadrosuna güçlü bir isim kattı. Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş'ın başrollerini paylaştığı FOX TV'nin yeni dizisi 'İyilik'in kadrosuna usta oyuncu Cihat Tamer dahil oldu.

Bu akşam 6. bölümüyle izleyiyle buluşacak olan FOX TV'nin yeni dizisi İyilik'in kadrosuna usta oyuncu Cihat Tamer dahil oldu. Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu dizide Cihat Tamer; Neslihan’ın (Hatice Şendil) babası Harun karakteri olarak izleyici karşısına çıkacak. Uzun yıllardır çocuklarıyla görüşmeyen Harun, tekrardan ortaya çıktığında çocuklarının travmaları ortaya çıkacaktır.

FOX TV'nin yeni dizisi 'İyilik'in kadrosunda sürpriz isim: Cihat Tamer dahil oldu


İYİLİK DİZİSİNİN KONUSU

Neslihan’ın dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu illüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla. Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin…

Oyuncunlar: Hatice Şendil, İsmail Demirci, Perihan Savaş, Sera Kutlubey

TÜR: Drama
YAPIM ŞİRKETİ: MEDYAPIM
YAPIMCI: Fatih Aksoy
YÖNETMEN: Murat Öztürk

FOX TV'nin yeni dizisi 'İyilik'in kadrosunda sürpriz isim: Cihat Tamer dahil oldu ile ilgili etiketler cihat tamer iyilik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.