Fox TV'den yeni ekonomi programı! Ekonomi Arası programı sunucuları kim olacak?

Fox TV yeni ekonomi programı "Ekonomi Arası" ile haftanın 7 günü izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Ekonomi piyasaları ve kripto para dünyasındaki gelişmelerin ele alınacağı Ekonomi Arası programının sunucuları kim olacak?

Ekonomi Arası Programı 27 Aralık Pazartesi gününden Fox TV ekranlarında başlıyor. Hafta içi her gün yayınlanacak ve ekonomideki son gelişmelerin ele alınacağı programın sunuculuğunu Rehyan Baysan ve Sinem Kılıç yapacak.

EKONOMİ ARASI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bitexen sponsorluğunda yayın hayatına başlayacak olan Ekonomi Arası programının en önemli konu başlıkları arasında kripto para da olacak. Para piyasalarındaki gelişmelerin de ele alınacağı Ekonomi Arası'nda alanında uzman konuklar da yer alacak.

Fox TV'den yeni ekonomi programı! Ekonomi Arası programı sunucuları kim olacak?

'Ekonomi Arası' hafta içi her gün canlı yayınla Çalar Saat’ten hemen sonra saat 10.45’te, hafta sonu ise Çalar Saat Hafta Sonu’ndan hemen sonra saat 11.15’te FOX’ta.

Fox TV'den yeni ekonomi programı! Ekonomi Arası programı sunucuları kim olacak? - Resim : 2

Fox TV'den yeni ekonomi programı! Ekonomi Arası programı sunucuları kim olacak? ile ilgili etiketler Fox TV ekonomi arası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.