Fox TV'den birçok izleyicisini üzen haber! O dizi final yapabilir! Hayatımın Şansı dizisi yeni bölüm var mı?

Fox TV ekranlarının sevilen yapımlarından Hayatımın Şansı dizisi için final yapma kararı geldi. Hayatımın Şansı dizisi yeni bölüm var mı? İşte detaylar…

Fox TV ekranlarında kısa süre önce yayınlanmaya başlayan Hayatım Şansı dizisinden final yapma kararı geldi. NTC Medya imzası taşıyan yapımın final yapacağına dair haberler ise kısa sürede sosyal medyanın gündeminde ilk sıralara yerleşti. Dizinin takipçileri ise bu karardan büyük bir üzüntü yaşadı.

Hayatımın Şansı dizisinin yapım şirketi tarafından dizi setinde çalışanların emeklerine yönelik teşekkür eden bir açıklama yapıldı. Dizinin 9’uncu bölümünde final yapabileceği söylentileri ise dikkat çekti. Hayatımın Şansı dizinin neden biteceği sorusu ise araştırılmaya devam ediyor.

HAYATIMIN ŞANSI DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Fox TV ekranlarının son dönemde öne çıkan yapımlarından Hayatımın Şansı dizisinde final kararı geldi. Yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu ve senaryosunu Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı Hayatımın Şansı dizisi için final kararı verildi.

Konuya ilişkin detayları aktaran Gazeteci Birsen Altuntaş, çok etkili bir kadın draması olan dizinin 9. bölümde ekrana veda edeceği ifade edildi. Yapım şirketi tarafından çalışanlara emekleri için teşekkür edildiği ifade edildi. Dizinin 9. bölümde final yapacağı öğrenildi.

HAYATIMIN ŞANSI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Fox TV'den birçok izleyicisini üzen haber! O dizi final yapabilir! Hayatımın Şansı dizisi yeni bölüm var mı?

Küçük kızı Sare ile hayata tutunma çabası içinde olan Yonca’nın 20’li yaşlarında genç bir anne olarak yaşadığı zorluklar konu ediniyordu. Bir yandan hayatın zorluklarıyla mücadele ederken, diğer yandan Sare’nin biyolojik babasının açtığı velayet davası da hayatında birçok zorluğa neden oluyor. Her şey kötü giderken aldığı bir teklif ise ona yeni kapılar açıyor.

HAYATIMIN ŞANSI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Baş rollerinde Alican Yücesoy, Şifanur Gül’ün yer aldığı yapımda birçok başarılı isim yer alıyor. Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Açelya Devrim Yılhan, Sermet Yeşil, Hale Soygazi, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Hira Su Yıldız dizide yer alıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve senaryosuna rağmen dizinin neden final kararı aldığı ise merak ediliyor.

Fox TV'den birçok izleyicisini üzen haber! O dizi final yapabilir! Hayatımın Şansı dizisi yeni bölüm var mı? ile ilgili etiketler dizi Fox TV Hayatımın Şansı Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.