FOX TV'de büyük skandal! Karısını gördüğü cinsel içerikli videoyu canlı yayında izletti!

FOX TV ekranlarında Fulya Öztürk'ün sunduğu "Fulya İle Umudun Olsun" adlı programda, izlediği cinsel içerikli videoda kapısını gördüğünü iddia eden Celal Bilgin, iddiasını kanıtlamak için görüntüleri canlı yayında izletmeye çalıştı. O anlar televizyon ekranlarındaki izleyicileri ve stüdyodaki konukları şaşkına çevirdi.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Fulya Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı Fulya İle Umudun Olsun programında akıllara durgunluk veren bir olay ele alındı. Celal Bilgin isimli genç, izlediği cinsel içerikli bir videoda eşini gördüğünü iddia etti.

İddiasını kanıtlamak için Fulya ile Umudun Olsun programına başvuran Bilgin, çocuğuna DNA testi yapılmasını talep etti.

VİDEOYU STÜDYODA İZLETMEK İSTEDİ

Eşiyle internetten tanışarak 18 ay sonra evlenen ve bir de çocuk sahibi olan Bilgin, izlediği videodaki kişinin karısı olduğunu vücudundaki ameliyat izinden anladığını ifade etti.

Bu iddiasını kanıtlamak için söz konusu videoyu sunucu Fulya Öztürk ve diğer konuklara izletmek isteyen Bilgin, stüdyoda çok ilginç anlar yaşanmasına sebep oldu. Bu durum karşısında stüdyodaki konuklar şaşkınlığını gizleyemezdi.

FOX TV'de büyük skandal! Karısını gördüğü cinsel içerikli videoyu canlı yayında izletti!

SUNUCU GÖRÜNTÜLERE BAKAMADI

Sunucu Fulya Öztürk'ün ise görüntülere bakamaması dikkat çekerken "Tövbe Yarabbi! Sesini kapat" dedi. Programın psikoloğu Esra Ezmeci ise videoyu izlerken "Bu herkesin çekebileceği bir görüntü değil" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Avukat Handan Bakbak'ın "Sen böyle içerikli videoların peşinde misin?" sorusuna Bilgin çarpıcı bir cevap verdi.

"ŞÜPHELENDİĞİM İÇİN İZLEDİM"

"Peşinde değilim” diyen Bilgin, “Ben böyle bir şeyin olabileceğini düşündüğüm için sürekli girip böyle sitelere baktım" ifadelerini kullandı.

 

FOX TV'de büyük skandal! Karısını gördüğü cinsel içerikli videoyu canlı yayında izletti! ile ilgili etiketler fulya öztürk Umudun Olsun Fulya ile Umudun Olsun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.