FOX TV'de bayraktan utanmayan biri var!

Çalar Saat programında Barış Pınarı Harekatı'ndaki son durumu aktaran FOX TV muhabiri Öznur Arslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili soruyu yanıtlarken gözyaşlarını tutamadı.

FOX muhabiri Öznur Aslan ve kameraman Ferhan Güler, bu sabah İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programında sınır hattındaki son durum hakkında bilgi verdi.

Muhabirin sözlerini bitirmesinin arsından operasyondaki askerlere selam söyleyen İsmail Küçükkaya, sınırda Cumhuriyet Bayramı’nın nasıl geçtiğini ve Öznur Aslan’ın çocukluğundaki bayramları sordu.

"HASSAS OLDUĞUM KONULARDAN BİRİSİ..."

 Bu soru üzerine duygulanan Aslan, gözyaşlarıyla şunları söyledi; “Burada olmak biraz daha insana vatanın memleketinin kıymetini hissettiriyor. Çünkü şu kadar yakınımızdaki Suriye’de yaşanan olaylar ve bizim kıtalar ötesinden, binlerce kilometreden gelen devletlere karşı mücadelemiz var. İşte burada askerlerimizle polislerimizle beraber oldukça, onların fedakarlıklarını gördükçe duygulanıyorum. Hassas olduğum konulardan birisi.”

PORTAKAL RAHATSIZ OLMUŞTU

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Resulany'da asılan Türk bayrağı Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ı rahatsız etmiş, bu görüntüleri haberde yayınlayamayacağını söylemişti. Portakal'ın bu davranışı büyük tepki çekmişti.

FOX TV'de bayraktan utanmayan biri var! ile ilgili etiketler Fox TV Fatih Portakal İsmail Küçükkaya öznur aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.