FOX TV Yayın Akışı 30 Eylül 2022

FOX TV yayın akışı 30 Eylül 2022 tarihinde dizi ve sinema severler tarafından yakından takip edilmektedir. Cuma gününde FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan diziler, filmler ve programlar mercek altına alınmaktadır. İşte, 30 Eylül Cuma FOX TV yayın akışı…

FOX TV yayın akışı 30 Eylül 2022 tarihinde dizileri, filmleri ve programları yakından takip edenler tarafından sık sık incelenmektedir. Peki, 30 Eylül Cuma FOX TV yayın akışında neler var?

FOX TV Yayın Akışı 30 Eylül 2022

08.00: İlker Karagöz İle Çalar Saat
10.45: Ekonomi Arası
10.50: Çağla İle Yeni Bir Gün
13.00: En Hamarat Benim
16.00: Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya
19.00: Selçuk tepeli İle FOX Ana Haber
20.00: İyilik / 12. Bölüm

İyilik 12. Bölüm

İyilik 12. Bölüm Özeti

Neslihan ve Murat’ın nikah tazeleme günü gelip çatmıştır. Damla ya bu gece sonu ne olursa olsun Murat ve Neslihan’ın davetine gidip onlara engel olacaktır. Damla davete gider ve orada bıçaklanır. Neslihan, Murat, Şahika, Sinan, Koray… Herkes birbirinden şüphelenmektedir. Bıçağın üzerinden iki kişinin parmak izi çıkar.

Bu sırada Neslihan aleyhine tanıklık yapan gizli bir şahidin ortaya çıkmasıyla şüpheler daha çok Neslihan üzerinde yoğunlaşır. Bir süre sonra polisin eline Neslihan’ın Damla’yı havuzda boğmaya çalıştığı görüntüler de geçer. Bütün işaretler Damla’yı öldürme teşebbüsünde bulunanın Neslihan olduğunu işaret ederken Neslihan masumiyetini ispat edebilecek midir? Tabi eğer gerçekten masumsa…

 

FOX TV Yayın Akışı 30 Eylül 2022 ile ilgili etiketler Fox TV yayın akışı iyilik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.