FOX TV sunucusu Gülbin Tosun 'pes artık' dedirtti: Acılı anneye hakaret ederek tehdit etti

Fox Tv'de haber sunan Gülbin Tosun, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar'ın annesine hem hakarette bulundu hem de tehdit etti...

FOX TV haber sunucusu Gülbin Tosun, sosyal medya paylaşımıyla büyük tepki gördü... Tosun, sosyal medya üzerinden başıboş köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesine 'Arsız sefil' diye hakaret ederek tehditte bulundu.

Başı boş köpeklerle ilgili sitemini dile getiren acılı anne, Gülbin Tosun'un hakaretlerine mağruz kaldı. 9 yaşındaki evladını kaybeden acılı anneye Tosun'un verdiği tepki, sosyal medyada gündem oldu. 

Gülbin Tosun bu yorumunun ardından, gelen tepkilerden sonra paylaşımını sildi. Ancak böyle bir vicdansızlığa imza atan birinin ana haber sunucusu olması tepkilerin büyümesine neden oldu. 

Sosyal medya kullanıcıları, Gülbin Tosun ile beraber FOX Tv'ye de tepki gösterdi. Sosyal medya platformu olan Ekşi Sözlük'te başlık açıldı ve sosyal medya kullanıcıları #GülbinTosunİstifa etiketi kullanmaya başladı.

 

 FOX TV sunucusu Gülbin Tosun 'pes artık' dedirtti: Acılı anneye hakaret ederek tehdit etti

FOX TV sunucusu Gülbin Tosun 'pes artık' dedirtti: Acılı anneye hakaret ederek tehdit etti - Resim : 2

FOX TV sunucusu Gülbin Tosun 'pes artık' dedirtti: Acılı anneye hakaret ederek tehdit etti - Resim : 3

FOX TV sunucusu Gülbin Tosun 'pes artık' dedirtti: Acılı anneye hakaret ederek tehdit etti - Resim : 4

 

 

FOX TV sunucusu Gülbin Tosun 'pes artık' dedirtti: Acılı anneye hakaret ederek tehdit etti ile ilgili etiketler Gülbin Tosun hakaret acılı anne köpek saldırısı Mahra Melin Pınar
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.