Fox Tv Mucize Doktor'da Final Çanları Çalmaya Başladı! Ali Vefa Eskisi Gibi İzlenmiyor! Dizi Finale Gidebilir

Fox TV kanalının en çok seyredilen dizileri arasında yer alan Mucize Doktor, çık kısa sürede bir reyting patlatması yaşatmıştı. Ancak, her geçen bölüm de reyting düşüşü yaşıyor.

Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Ezgi Asaroğlu gibi oyuncuların yer aldığı Mucize Doktor dizisi, her perşembe saat 20’de ekranlara gelmeye devam ediyor. Fox TV kanalının en çok seyredilen dizileri arasında yer alan Mucize Doktor, çık kısa sürede bir reyting patlatması yaşatmıştı. Ancak, her geçen bölüm de reyting düşüşü yaşıyor.

 Fox Tv Mucize Doktor'da Final Çanları Çalmaya Başladı! Ali Vefa Eskisi Gibi İzlenmiyor! Dizi Finale Gidebilir

İlk başladığı zamanlar çok muhteşem bir dizi olarak sahaya çıkan Mucize Doktor, Türkiye gündeminde daima gündemde kalan ve özellikle yurtdışına oldukça satılan bir diziydi. Oyuncu Taner Ölmez otizmli bir doktor karakterini canlandırırken, Onur Tuna gibi başarılı oyuncular da performansları ile diziyi daha başarılı konuma getirdi.

 

Buna bağlı olarak, her hafta reyting rekoru kıran dizi, ülkemizde en çok izlenen dizi olmuştu. Özellikle çok kısa sürede efsane bir dizi olması, herkesin gözünde cezbedici bir kapsamda yer aldı. Çok başarılı ve güçlü reytingler ile yayın hayatına başlayan Mucize Doktor dizisinin her geçen gün reyting oranları düşmekte ve bu durum da herkesi şaşkına uğratıyor.

 

Seyirciler Kötü Sondan Korkuyor!

 

Milyonlarca seyirci ile yayın hayatına başlayan Mucize Doktor dizisi, her perşembe reyting oranlarında çok aşırı düşüşler yaşamaktadır. Elbette bu durum da seyircileri endişeye uğratmakta ve buna bağlı olarak da seyirciler, dizinin kötü son yapacağından kaygılanmakta ve korkmaktadır.

 Fox Tv Mucize Doktor'da Final Çanları Çalmaya Başladı! Ali Vefa Eskisi Gibi İzlenmiyor! Dizi Finale Gidebilir - Resim : 2

Özellikle reyting oranları ikinci sezonda düşmeye başlaması ile beraber, Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs gibi dizilerinde ortaya çıkması ile daha da çok düştü. Mucize Doktorun her hafta reyting oranlarında düşüş yaşaması da hiçbir şekilde durdurulamıyor!

 

Mucize Doktor Dizisi Ne Olacak?

 

Elbette ki Mucize Doktor dizisinde reyting kayıpları oldukça, izleyiciler de dizinin ne olacağını ve özellikle yeni sezon da devam edecek mi? sorularını sıklıkla araştırmaktadır. Buna bağlı olarak, dizinin hayranları da reyting rekorlarının çok aşağılara düşmesi ile beraber, bu durumdan mutsuz olmaya başlamıştır.

Fox Tv Mucize Doktor'da Final Çanları Çalmaya Başladı! Ali Vefa Eskisi Gibi İzlenmiyor! Dizi Finale Gidebilir - Resim : 3

Özellikle dizinin 3. sezonda da devam etmesi için Mucize Doktor dizisinin hayranları da sosyal medya da gündem yaratmak için harekete geçmiş bulunmaktadır. Ancak dizinin ne olacağı ve bilhassa 3. sezonda devam edeceği, henüz belli değildir.

Fox Tv Mucize Doktor'da Final Çanları Çalmaya Başladı! Ali Vefa Eskisi Gibi İzlenmiyor! Dizi Finale Gidebilir ile ilgili etiketler mucizedoktor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.