Fox TV, korona yayılsın diye mi uğraşıyor?

Faik Taşer adlı bir Twitter kullanıcısı Fox TV'nin, Sağlık Bakanlığı'nın uyarı amacı ile Mucize Doktor dizisinin oyuncusu Taner Ölmez'in ağzından hazırladığı 14 kural videosunu telif gerekçesi ile engellediğini ileri sürdü. Bununla ilgili fotoğraflar paylaşan Taşer'in iddiası kamuoyunda Fox TV, korona yayılsın diye mi uğraşıyor? yorumlarına neden oldu...

Sağlık Bakanlığı bir kaç gündür sağlık dizisi oyuncuları ile işbirliğine giderek koronavirüse karşı vatandaşların bireysel olarak alabilecekleri önlemleri anlatıyor. 

Televizyon ve sosyal medyada hem Hekimoğlu dizisi hem de Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncuları Timuçin Esen ve Taner Ölmez virüsten korunmak için yapılması gereken 14 kuralı milyonlara aktararak salgının büyümesinin önüne geçmeye yardımcı oluyor. 

Fox TV, korona yayılsın diye mi uğraşıyor?

Ancak Faik Taşer adlı bir Twitter kullanıcısı Fox TV'nin kendi kanalında yayınlanan 'Mucize Doktor' dizisinin başrol oyuncusu Taner Ölmez'in oynadığı videoyu telif adı altında engellemeye başladığını ileri sürdü. 

Fox TV, korona yayılsın diye mi uğraşıyor? - Resim : 2

Sağlık Bakanlığına çağrı yapan Taşer "@saglikbakanligi‘nın 14 Kural videosuna
@FOXTurkiye youtube’da telif atıyor ve engelliyor. Bu videonun engeline sebep nedir? İnsanların bilgilenmesine engel olmak ne demektir? Bu videoda Fox’un hiçbir telif hakkı bulunmuyor.  @saglikbakanligi @drfahrettinkoca dikkatine RT" ifadesini kullandı. 

Fox TV, korona yayılsın diye mi uğraşıyor? - Resim : 3

Kamuoyu şimdi Fox TV'nin neden böyle bir engel koyduğunu, salgının yayılmasını isteyip istemediğini sorguluyor... 

Fox TV, korona yayılsın diye mi uğraşıyor? ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Fox TV video Taner Ölmez telif kamu spotu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.