FOX Tv Dizisi Öyle Bir Fark Attı ki! Zirvenin Tek Sahibi Oldu! Bu Dizi Neden Çok İzleniyor Belli Oldu?

FOX TV’nin yeni yaz dizisi Aşk Mantık İntikam reytinglerde en başarılı yaz dizisi olarak dikkatleri çekiyor. Cuma akşamları ekrana gelen komedi dizisi zirveyi bırakmıyor. Dizinin etkileyici bir senaryosu var. Güney Kore yapımı Cunning Single Lady’den esinlenerek oluşturulan Aşk Mantık İntikam’ın başrollerinde Burcu Özberk, Melisa Döngel, Burak Yörük ve İlhan Şen yer alıyor. Oyuncular performansları ile göz dolduruyor.

FOX TV’nin yeni yaz dizisi Aşk Mantık İntikam reytinglerde en başarılı yaz dizisi olarak dikkatleri çekiyor. Cuma akşamları ekrana gelen komedi dizisi zirveyi bırakmıyor. Dizinin etkileyici bir senaryosu var.  Güney Kore yapımı Cunning Single Lady’den esinlenerek oluşturulan Aşk Mantık İntikam’ın başrollerinde Burcu Özberk, Melisa Döngel, Burak Yörük  ve İlhan Şen yer alıyor. Oyuncular performansları ile göz dolduruyor.

FOX Tv Dizisi Öyle Bir Fark Attı ki! Zirvenin Tek Sahibi Oldu! Bu Dizi Neden Çok İzleniyor Belli Oldu?

Yaz sezonunun başlamasıyla birçok yaz dizisi başladı. Diziler beklenen başarıyı yakalayamadı. Ancak Aşk Mantık İntikam dizisi en çok izlenen yaz dizisi oldu. Bu performansıyla dizi kış sezonunda da ekranlar yer alacağa benziyor.  Kalp Yarası ise reytinglerde 2.sırada yer bulunuyor.

Kalp Yarası Dizisi Zirveye Oynuyor

Aşkın ve komedinin bir arada yer aldığı dizi sosyal medyada da gündemde yer alıyor. Milyonlarca insanın sosyal medyada paylaştığı Aşk Mantık İntikam internette en çok konuşulan konular arasındadır.  Dizinin en büyük rakibi Kalp Yarası dizisidir.

ATV ekranlarında yayınlanan yaz dizisi her hafta reytinglerde 2.sırada yer alıyor. Aşk Mantık İntikam gibi dikkat çeken bir yaz dizisi olan Kalp Yarası tüm kişiler kategorisinde birinci oldu. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevin yer aldığı dizi izleyicilerin gönüllerinde taht kurdu. Alkan ve Tanrısevin performanslarıyla baş döndüren dizi sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındadır.

İlhan Şen’in Dizideki Rolü

Dizide Ozan karakterini canlandırmaktadır. Esra’yı ilk gördüğünde 8 yaşında olan Ozan, gördüğü andan beri Esra’ya aşıktır. Ozan, iş hayatına başlayana kadar Esra’nın kendisinden haberdar olmadığını düşünüyor. Ozan sonunda Esra ile evlenir.

FOX Tv Dizisi Öyle Bir Fark Attı ki! Zirvenin Tek Sahibi Oldu! Bu Dizi Neden Çok İzleniyor Belli Oldu? - Resim : 2

Hayallerini gerçekleştirmek için inandığı projenin peşinden gider. Ancak kendisini Esra’yı üzen ve onu kaybedebilecek durumların içinde bulur. Esra ve Ozan sonunda boşanır. Ozan’ın ümidinin bittiği an karşına Çınar çıkar. Olaylar bundan sonra devam eder.

FOX Tv Dizisi Öyle Bir Fark Attı ki! Zirvenin Tek Sahibi Oldu! Bu Dizi Neden Çok İzleniyor Belli Oldu? ile ilgili etiketler Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.