FOX Tv Dizileri Finale Gitti Derken Bir Dizi Daha Bitişini Açıkladı! Giden Gidene! Seyirci Şokta!

Fox TV'nin kış aylarında ekranlara gelen iddialı dizilerine erken finaller yaptırması oldukça tartışılmıştı. Bunlardan bazıları Bay Yanlış, Ögretmen, Çocukluk ve Zümrüdüanka erken final yapan diziler arasında yer alıyordu.

Fox TV'nin kış aylarında ekranlara gelen iddialı dizilerine erken finaller yaptırması oldukça tartışılmıştı. Bunlardan bazıları Bay Yanlış, Ögretmen, Çocukluk ve Zümrüdüanka erken final yapan diziler arasında yer alıyordu.

Savaşçı dizisi ise nisan ayında  beşinci sezonuyla ekranlarda yayınlanmaya devam ediyor. Fakat izleyicinin ilgisini yeterince çekemeyince Fox Tv dizi için final kararı verdi. Savaşçı'nın beşinci sezonu  ise sadece on bölüm sürdü. Fox TV'nin ise  bir dizisi daha final yapacaktır. 

Sen Çal Kapımı Final Yapıyor

 

Fox Tv artık izleyicilerinin ilgisini çekemeyen dizilerine final yaptırıyordu. Bunlardan bir diğer dizi ise başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'nin oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi oldu. Bu dizinin final yapacağı kesinleşmiştir. Bu ikili hem özel hayatlarında hem de ekranlarda birbirlerine en yakıştırılan isimler arasında yer alıyor. İkili bu dizide hem aşkı buldu hem de iş hayatlarında başarı sağladılar.

Geçen yıl yaz dizisi olarak ekranlarda izleyicilerinin karşısına çıkan  bu dizi sezon boyunca devam eden dizi nisan ayında ara vermişti. Sen Çal Kapımı hayranları dizinin ikinci sezonunda neler olacağını merakla bekliyorlardı. Dizi 9 Haziran 'da yeniden Fox Tv ekranlarında hayranlarıyla buluştu. Hande Erçel ve Kerem Bursin ise tekrar yoğun bir çalışma hayatına geri döndü. 

Twitter' da Gündem Olmuşlardı

 

Sen Çal Kapımı yeni sezonu başlar başlamaz Twitter' da gündem olmuşlardı. İkili dizide birbirine aşık fakat aşkları sürekli sorunlarla karşılaşan Eda ve Serkan karakterlerine oynuyorlardı. Kırkıncı bölümüyle yeniden ekranlara katılan dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı.

Yeni sezonun ilk bölümünde reytingleri iyi geldi. Yeni bölümlerinde ikilinin hesaplaşmaları devam ediyor. Hande Erçel  ise dizinin  ellinci bölümünde final yapacağını söyledi. 

FOX Tv Dizileri Finale Gitti Derken Bir Dizi Daha Bitişini Açıkladı! Giden Gidene! Seyirci Şokta! ile ilgili etiketler FOX
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.