FOX TV de Bir Dizi Final Yaptı! Yeni Bir Dizi Başlıyor! Finallerin Ardı Kesilmiyor

Dizi üzerine dizi çeken ve bu sezonda da izleyicilerine birçok farklı konuda dizi sunan FOX TV, Elkızı isimli yeni bir diziye daha hazırlanıyor. Yeni dönemde 10 taneden fazla dizi oynatan FOX TV, yakında bir tanesinin finali olacağını duyurdu.

Dizi üzerine dizi çeken ve bu sezonda da izleyicilerine birçok farklı konuda dizi sunan FOX TV, Elkızı isimli yeni bir diziye daha hazırlanıyor. Yeni dönemde 10 taneden fazla dizi oynatan FOX TV, yakında bir tanesinin finali olacağını duyurdu. Uzak Şehrin Masalı dizisi aslında güzel başlamışken Pazar gününün diğer dizilerinin gölgesinde kaldı. Sonrasında ise Perşembe gününe alınarak bir şans daha verildi. Fakat maalesef ki reytinglerin kötü gitmesi onu finale sürükledi. 

Yerini Yeni Diziye Bırakıyor 

Uzak Şehrin Masalı dizisi gün değiştirmesine rağmen istenilen reyting seviyesine ulaşamadı. Dizi severleri ve izleyenleri her ne kadar üzülse de artık final kararı verildi. Fakat daha gitmeden yerini yeni dizi olan Elkızı dizisine bırakıyor. Perşembe akşamları yayınlanacak olan Elkızı dizisi aslında birçok eleştiri almış olsa da yine de merakla bekleniyor. 

Şimdiden Eleştiri Konusu Oldu 

Elkızı dizisi yine ekranlarda kadına şiddetin konusunu ele alacak. İlk fragmanı ve tanıtımı sonrasında hem merak edilip hem de eleştiri alan diziler arasında. Uyanış Büyük Selçuklu da oynayan ve başarılı sonuçlar meydana getiren ikili bu sefer başrolde olacak. Herkesin beğenerek izlediği bu oyuncular bu sefer nasıl bir performans sergileyecek diye de merak oluşuyor. Kadının dramını anlatacak olan bu dizi için izlenme seviyesi de konuşuluyor. 

FOX TV de Bir Dizi Final Yaptı! Yeni Bir Dizi Başlıyor! Finallerin Ardı Kesilmiyor

Rekabeti Kazanabilecek mi? 

Elkızı dizisi sevilen oyuncularla beraber çekilmesine rağmen oldukça sevilen dizilerin yer aldığı bir günde verilecek. Perşembe gününün rekabeti kaliteli diziler sayesinde kuvvetli olduğu için bu dizinin rekabeti kazanıp kazanamayacağı da tartışma konusu oluyor. Yakında sevenleri ile buluşacak olan dizi hakkındaki soru işaretleri ilk bölümden sonra biraz daha aydınlığa kavuşacak.

FOX TV de Bir Dizi Final Yaptı! Yeni Bir Dizi Başlıyor! Finallerin Ardı Kesilmiyor ile ilgili etiketler FOX
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.