Zümrüdüanka 17. son bölüm izle!

Zümrüdüanka 17. son bölüm izle! Zümrüdüanka 17. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde canlı yayın FOX TV'de. 31 Ekim Cumartesi akşamı Zümrüdüanka 17. bölüm tek parça fox play ekranlarında yayınlanacak.

Zümrüdüanka 17. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Alp Navruz'un rol aldığı Zümrüdüanka 17. son bölüm tek parça canlı yayın FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Dizi, geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümüyle büyük bir sürprize imza atmıştı. İşte detaylar...

FOX TV CANLI YAYIN ZÜMRÜDÜANKA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Abbas, Serhat’ın gazabına uğrayacağını anlayınca, çareyi kaçmakta bulur. Abbas, kendini korumaya aldığını düşünürken, en büyük müttefiki olan Azimet’i kaybetmek üzere olduğundan habersizdir. Serhat ve Deniz, boşanırlar. Zümrüt, Serhat’ın aşkına daha fazla kayıtsız kalamaz. Serhat ve Zümrüt, yaşadıkları tüm acılardan sonra, mutlu olmak için her şeye karşı durmak isterler. Ancak Abbas uzakta olsa dahi, onları temelli ayırmak için, çok tehlikeli bir planın tohumlarını ekmeye başlamıştır.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.