Fox TV Bombayı Patlattı! Yeni Sezonda Bu Dizi Her Şeyi Alt Üst Edecek! Çekimler Başladı! Uğur Güneş Meraklandırdı

Her sezon da olduğu gibi bu sezonda da FOX TV kanalında reytingi yüksek yeni diziler izleyeceksiniz. Yeni dizilerin en dikkat çekici olan dizi Kanunsuz Topraklar. Başrolleriyle izleyicileri merakta bırakan diziyi Uğur Güneş ve Esra Bilgiç çifti vardır. Dizi bugüne kadar oynanmamış hikayeye sahip.

Her sezon da olduğu gibi bu sezonda da FOX TV kanalında reytingi yüksek yeni diziler izleyeceksiniz. Yeni dizilerin en dikkat çekici olan dizi Kanunsuz Topraklar. Başrolleriyle izleyicileri merakta bırakan diziyi Uğur Güneş ve Esra Bilgiç çifti vardır. Dizi bugüne kadar oynanmamış hikayeye sahip.

Uğur Güneş Hangi Dizi ile Oyunculuğa Başladı?

Yeniden Başla dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova gibi reytingi yüksek olan dizi de de başrol oynamıştı. Yeni dizisi Kanunsuz Topraklar için reytingi yüksek olacağını söyleyerek izleyicilerin merakını artırdı.

Fox TV Bombayı Patlattı! Yeni Sezonda Bu Dizi Her Şeyi Alt Üst Edecek! Çekimler Başladı! Uğur Güneş Meraklandırdı

Eski zaman dilimini anlatan dizi kömür madenlerindeki olayları anlatmaktadır. Geçmiş zaman dilimin de yaşanan ve hafızalardan silinmeyen kömür madenlerindeki hikayeler ile birlikte kömür karası aşk hikayeleri de dizinin reytinglerini tavana çıkaracağa benziyor.

Başrol Oyuncuları Dizi Başlamadan Çok Sevildi 

Daha dizinin kanallarda yayınlanmasına çok olmasına rağmen Uğur ve Esra ikilisini yakıştıran seyirciler var. Uğur Güneş bugüne kadar gelen hikaye tekliflerinde en iyi senaryoya sahip olduğunu dile getirince, diziyi bekleyen kişilerin ümitlerini yükseltti.

Uğur Güneşe teklif gittikten sonra senaryoyu okumuş ve hemen kabul etmiş. Mayıs ayından bu yana dizi çekimi devam etmekte olup Eylül ayında Kanunsuz Topraklar dizisi ekranlar olup izleyicilerle buluşacağının iyi haberini verdi. Bayram tatili olduğundan dolayı çekimlere ara verdiklerini dile getiren Uğur Güneş, dizi çekimleri için temponun yüksek olup çok yoğun olduklarını dile getirdi. 

Esra Bilgiç Hangi Dizi ile Oyunculuğa Başladı?

Esra Bilgiç de oyunculuğa Bir Umut Yeterle başlayıp ününe ün katan oyunculardan. Kanunsuz Topraklar dizisinde oynayarak daha çok isminden söz ettirecek. Gülfem adıyla izleyiciler karşısına geçecek. 

Fox TV Bombayı Patlattı! Yeni Sezonda Bu Dizi Her Şeyi Alt Üst Edecek! Çekimler Başladı! Uğur Güneş Meraklandırdı - Resim : 2

Dizilerin profesörü olarak anılan Faruk Teberin yönetmenliğinde olan senaryo çok değerli oyuncularla kadrosunu tamamladı. Kadro da yer alan diğer isimler Murat Daltaban; Ali Erkazan, Arif Diken, Hazar Motan, Eylül Su Sapan, Kaan Taşaner, Necip Nemili, Ezgi Çelik, Doğaç Yıldız, Maden Teber, Serdem Paçal... 

Fox TV Bombayı Patlattı! Yeni Sezonda Bu Dizi Her Şeyi Alt Üst Edecek! Çekimler Başladı! Uğur Güneş Meraklandırdı ile ilgili etiketler FOX
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.