Fox TV Açıkladı! Mucize Doktor Final Kararı Verildi! 64 Bölüm İle Ekranlara Veda Ediyor! İşte Açıklama

Reha Özcan, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Taner Ölmez gibi birçok oyuncu isimlerin başrollerinde olduğu Mucize Doktor dizisi sürpriz bir açıklama sonrası final kararı aldığını duyurdu. Ekranlarda yayınlandığı günden itibaren büyük bir hayran kitlesi oluşan Mucize Doktor dizisi yeni sezonda olacak heyecanlı olayları hayranlarının beklemesi sonucunda ani bir açıklama sonucunda diziye veda ettiklerini açıkladı.

Reha Özcan, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Taner Ölmez gibi birçok oyuncu isimlerin başrollerinde olduğu Mucize Doktor dizisi sürpriz bir açıklama sonrası final kararı aldığını duyurdu. Ekranlarda yayınlandığı günden itibaren büyük bir hayran kitlesi oluşan Mucize Doktor dizisi yeni sezonda olacak heyecanlı olayları hayranlarının beklemesi sonucunda ani bir açıklama sonucunda diziye veda ettiklerini açıkladı.

Yayınlandığı zaman reytinglerde zirveyi gördükten sonra yaz sezonunun gelmesi ve olay akışının ilk yayınlandığı olaylardan kopması sebebiyle bazı hayranları tarafından eleştiriye maruz kalmış ve reytinglerde düşüş yaşamıştır.

Mucize Doktor Neden Bitiyor?

İyi bir hayran kitlesine sahip olmuş ve günden güne heyecanı zirvede yaşatan Mucize Doktor dizisi Ali Vefa karakterinin üstün performansı ve Reha Özcan, Hazal Türesan ve Onur Tuna gibi yetenekli oyuncular sayesinde dizide üstün performans sağlanarak üst düzey başarıya ulaşmıştı.

Fox TV Açıkladı! Mucize Doktor Final Kararı Verildi! 64 Bölüm İle Ekranlara Veda Ediyor! İşte Açıklama

Normal şartlarda devam edeceği söylenen ve dizinin yeni sezona hazırlandığı bildirildikten sonra ani bir karar ile yapımcının artık hikâyenin sona geldiğini yazdığı yazıyı paylaşmasının ardından final kararı aldığını duyurdu. Otizmli bir bireyin hayatını ve başarısını konu alan Mucize Doktor, birçok insanı ekran başında olaya bağlarken hikâyeyi hissettirerek izletmeyi başararak iyi bir finalle diziye veda edecek.

Mucize Doktor Final Detayları

Mucize Doktor dizisinin şaşkınlıkla biteceği haberini alan hayran kitlesi büyük bir üzüntü ile sarsıldı. Yeni sezon için yeni hikayeler bekleyen izleyiciler olay akışından sıkılan ve reytinglerin düşüşüne maruz bırakan diğer izleyici kitlesi ile bir düşüş yaşayarak hikâyeyi bitirme kararı alınarak final yapılacağı duyuruldu.

Fox TV Açıkladı! Mucize Doktor Final Kararı Verildi! 64 Bölüm İle Ekranlara Veda Ediyor! İşte Açıklama - Resim : 2

Tüm süreç içerisinde beklenen haber final değil, sezon finalinin gerçekleşmesiydi. Yeni sezonda olmayacaklarını duyuran yapımcı, dizinin 64.bölüm ile ekranlara veda edeceğini bildirdi.

Fox TV Açıkladı! Mucize Doktor Final Kararı Verildi! 64 Bölüm İle Ekranlara Veda Ediyor! İşte Açıklama ile ilgili etiketler Mucize Doktor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.