FOX Ana Haber'in yeni sunucusu Selçuk Tepeli'den 'düdüklenme' gafı

Fatih Portakal'dan pazartesi günü görevi devralarak FOX Ana Haber'in yeni sunucusu olan Selçuk Tepeli, tartışmalara yol açan bir gafa imza attı. Tepeli'nin yapımı yeni tamamlanan köprü için ''Ne kadar düdüklendiğini anlamıyorsun'' yorumu tepkilere neden oldu.

FOX TV'de Fatih Portakal'ın koltuğuna oturan Selçuk Tepeli bu kez de köprü haberini sunarken yaptığı gafla gündeme geldi.

Tepeli, yap-işlet-devret modeliyle yapılan köprü ve otoyollarla ilgili haberi sunmadan önce köprü ve otoyol geçiş ücretleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Köprüden geçerken bağlantılı otoyollar nedeniyle vatandaşın ne ödediğini bilmediğini ileri süren Tepeli'nin yorumu ise izleyicileri şaşırttı.

İşte Tepeli'nin tarışmalara neden olan o yorumu;

"Üstünden geçsek de geçmesek de para ödediğimiz, geçerken de ne kadar ödediğimizi kestiremediğimiz çünkü bunun önüne arkasına bir takım otoyollar konuluyor. Geçen varsa bilir yani orada ne kadar düdüklendiğini gerçekten anlamıyorsun. Dolayısıyla öyle rahatsız edici bir şey ki.." 

 

FOX Ana Haber'in yeni sunucusu Selçuk Tepeli'den 'düdüklenme' gafı ile ilgili etiketler Fox Ana Haber selçuk tepeli gaf düdükleme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.