FOX Ana Haber sunucusu Deniz Zeyrek mi? Deniz Zeyrek kimdir? Kaç yaşında, nereli?

FOX Ana Haber sunucusu Deniz Zeyrek mi? FOX TV Ana Haber bülteni için Fatih Portakal’ın yerine geçmesi muhtemel adaylardan Deniz Zeyrek araştırılmaya devam ediyor. Peki, Deniz Zeyrek kimdir? Kaç yaşında, nereli? Evli mi? İşte detaylar…

FOX TV Ana Haber bülteni sunucusu Fatih Portakal’ın istifa iddiaları sonrasında yerine geçmesi muhtemel adaylar arasında olan gazeteci Deniz Zeyrek gündemde ilk sırada yer aldı. Peki, Deniz Zeyrek kimdir? Detaylar haberimizde…

DENİZ ZEYREK KİMDİR?

Gazeteci olan Deniz Zeyrek, evli ve 1 çocuk babasıdır. 1972 yılında Kars’ta dünyaya gelen Zeyrek, Gazi Üniversitesi ile ODTÜ’de Kimya ve Biyoloji bölümünde okudu. Gazeteciliğe 1994 yılında Evrensel gazetesinde başlayan Zeyrek, 13 Ekim 1996’da girdiği Radikal gazetesinde diplomasi muhabirliği, Ankara İstihbarat Şefliği, Haber Müdürlüğü ve Ankara Temsilciliği görevlerinde bulundu.

Dış Politika haberciliği ve enerji diplomasisi alanında yoğunlaşan Zeyrek, uzun süre Çağdaş Gazeteciler Derneği yönetiminde de yer aldı.

Kapatılan Radikal gazetesinde çalışan Deniz Zeyrek, 2013’te ürriyet gazetesine geçerek Ankara temsilciliği görevinde bulundu. Zeyrek'in, Doğan Medya Grubu'nun Demirören Holding'e satılmasının ardından CNN Türk'te yayınlanan Parametre programındaki görevine, iki hafta sonra da Hürriyet'teki köşe yazarlığına son verildi.

Zeyrek, 2018 yılında Sözcü gazetesine geçiş yaptı. Sedat Simavi Gazetecilik Ödülü sahibi olan Deniz Zeyrek, evli ve 1 çocuk sahibidir.

FOX Ana Haber sunucusu Deniz Zeyrek mi? Deniz Zeyrek kimdir? Kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Fatih Portakal Fox Ana Haber Deniz Zeyrek
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.