Diabate: Şampiyon olmaya geldim

Trabzonspor'a şampiyonluk için geldiğini söyleyen Fousseni Diabate, 1000 adet forma satın aldı. Başkan Ağaoğlu, Diabate'nin yıldızının Trabzonspor'da parlayacağını belirterek transferin arkasında Eddie Newton'un ısrarının yattığını vurguladı.

Trabzonspor yeni transferi Fousseni Diabate için imza töreni düzenledi. 3+1 yıllık sözleşmeye imza atan 24 yaşındaki forvet, "Trabzonspor'un geçen yıl gösterdiği başarının farkındayım. Umuyorum ki bu sene çok daha iyisini yapacağız. Çok daha iyisinden kastım Süper Lig’i kazanmak ve alabileceğimiz tüm kupaları almak" dedi. Heyecanını gizleyemeyen Diabate, resmi imzanın ardından 1000 adet yeni sezon forması satın aldı.

SÜPER LİG'İ TANIYOR

Başkan Ahmet Ağaoğlu ise Diabate'yi teknik direktör Eddie Newton'ın çok istediğini belirtti. Ağaoğlu, "Diabate hem scout ekibimizin hem de Teknik Direktörümüz Eddie Newton’un talepleri doğrultusunda transfer ettiğimiz bir oyuncu. Aslında Süper Lig’e de yabancı değil kendisi. Süper Lig’i de biliyor, Trabzonspor’u da tanıyor. Transfer sürecinde bizlere pozitif yaklaşan Leicester City kulübüne, sportif direktörü ve sayın başkanına da çok teşekkür etmek istiyorum. Sıkıntılı bir süreç olmadı, oyuncunun ayrılma talebini anlayışla karşıladılar. Onların da emeği var, çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Diabate: Şampiyon olmaya geldim ile ilgili etiketler Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Transfer Fousseni Diabate
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.