Trabzonspor Diabate'yi açıkladı

Trabzonspor, Fousseni Diabate'nin transferini KAP'a bildirdi. 24 yaşındaki forvetle 3+1 yıllık sözleşme imzalayan Bordo-Mavililer, transferin mali detaylarını da kamuoyuyla paylaştı.

Trabzonspor, Fousseni Diabate transferini resmen açıkladı. Premier League ekibi Leicester City'den transfer edilen ve 3+1 yıllık sözleşme imzalanan 24 yaşındaki kanat forveti için İngiliz kulübüne 1.57 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Leicester'ın Ocak 2018'de 2 milyon euroya transfer ettiği Mali asıllı Fransız futbolcu geçen sezonun ikinci yarısında Sivasspor forması giymiş ve 2 gol, 3 asistle oynamıştı. 

Bordo-Mavililer, Fousseni Diabate'nin transferi için Leicester City'ye 3 taksit halinde toplam 1.573.170 euro ödeneceğini açıkladı. Öte yandan bir sonraki transferden elde edilecek karın da %15'inin İngiliz ekibine verileceği duyuruldu. Futbolcu ise her yıl 1 milyon euro kazanacak.

Trabzonspor Diabate'yi açıkladı

 

Trabzonspor Diabate'yi açıkladı ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer Leicester City Fousseni Diabate
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.