Fotoğraftaki çok ünlü oyuncuyu tanıyabildiniz mi?

Ünlü oyuncu Ahu Yağtu sosyal medya hesabından 15 yaşındaki halini paylaştı. Fotoğrafına "İşte size 90'lardan kral gibi tbt" notunu düşen oyuncuyu görenler tanımakta zorluk çekti.

Sık sık eski eşi Cem Yılmaz'la yaşadığı polemikle gündeme gelen manken Ahu Yağtu, takipçilerini, 90'lı yıllara ait paylaşımıyla şaşırttı. Ahu Yağtu, yıllar önce çekilen fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı. 40 yaşındaki oyuncunun paylaşımına, beğeni yağdı.

"İŞTE SİZE 90'LARDAN KRAL TBT"

Oyuncu fotoğrafına şu notu düştü:

"İste size modelliğin modellik olduğu zamanlardan, 90'lardan kral bir #tbt! O zamanlar İzmir- İstanbul arası, annemle birlikte, dergi çekimleri için mekik dokurduk. Yaşım 15 olmalı... Evet çok erken yasta başladım bu islere ve su an hayatin bana kattıklarına müteşekkirim Bu arada kaşlarım yine martı kıvamında."

Ahu Yağtu'nun şimdiki hali:

Fotoğraftaki çok ünlü oyuncuyu tanıyabildiniz mi?

Fotoğraftaki çok ünlü oyuncuyu tanıyabildiniz mi? - Resim : 2

Fotoğraftaki çok ünlü oyuncuyu tanıyabildiniz mi? - Resim : 3

Fotoğraftaki çok ünlü oyuncuyu tanıyabildiniz mi? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.