Fotoğrafları kaldırtılan Aleyna Tilki'den iç çamaşırlı paylaşım: "Yenilerini çekeceğim"

İç çamaşırı pozlarıyla sık sık gündeme gelen Türk pop müziğinin genç isimlerinden Aleyna Tilki, postlarının kaldırılmasına tepki olarak harekete geçti. Fotoğraflarının bilerek kaldırtıldığını dile getiren Tilki, yeni pozlarını yayınlamayı ihmal etmedi.

Sahne performansı kadar kıyafetleri ile de sık sık gündem olan genç popçu Aleyna Tilki, her paylaştığı fotoğrafında bazı kesimler tarafından tepkiler alıyordu. Geçtiğimiz günlerde iç çamaşırlarıyla objektif karşısına geçen Tilki, birbirinden ilginç pozları ile nefes kesmişti.

Gelen tepkiler sonrasında paylaşımda bulunan genç popçu, "Son fotomu muhafazakarlık adı altında eleştirenler; hiçbiriniz muhafazakar falan değilsiniz" diyerek yanıt vermişti. Gece yarısında yeni bir paylaşım daha yapan ünlü isim beyaz iç çamaşırıyla yatakta poz vererek, "Postlarımı kaldırtsanız da yenilerini çekip atabilirim bilin yani" dedi.

Fotoğrafları kaldırtılan Aleyna Tilki'den iç çamaşırlı paylaşım: "Yenilerini çekeceğim"

ÜNLÜ İSİMLERDEN ALEYNA TİLKİ'YE DESTEK

Tilki'nin paylaşımlarını kimin kaldırtmak istediği bilinmezken şarkıcıya, Selin Ciğerci, Serel Yereli gibi isimler de yorum yaparak kendisine destekte bulundu. Son dönemde Gülşen'in kıyafetleriyle ünlü isimlerin giydiği kıyafetlerin tartışılır olmasına Aleyna Tilki de tepki göstermiş, benzer pozlar paylaşarak kliplerinde bu temayı kullanmıştı.

Fotoğrafları kaldırtılan Aleyna Tilki'den iç çamaşırlı paylaşım: "Yenilerini çekeceğim" ile ilgili etiketler Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.