Fotoğrafları çeken kişi gözaltına alındı

YSK'da hile iddialarının gündeme gelmesine yol açan fotoğrafları çeken ve kopya girişiminde bulunduğu belirlenen bir kişi gözaltına alındı.

Batman Valiliği, 2020-YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavına giren B.Y'nin sınav sorularının fotoğrafını çekmek suretiyle kopya girişiminde bulunduğunun tespit edildiği belirtildi.

Söz konusu kişinin gözaltına alındığı, sınav sırasında kullandığı cep telefonuna el konularak incelendiğinin ifade edildiği açıklamada, ''Şahsın sorgusu, yapılan tespitler ve dijital materyalin ön tetkikinde, kopya teşebbüsünün bireysel bir teşebbüs olduğu, fiilin sınavın sıhhatini etkileyecek bir vasfının bulunmadığı değerlendirilmektedir.'' denildi.

Açıklamada, ihmali olduğu düşünülen görevliler hakkında da soruşturma açıldığı ifade edildi.

Fotoğrafları çeken kişi gözaltına alındı ile ilgili etiketler YKS batman valiliği kopya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.