Fotoğraf çekenlerin korkulu rüyası oldu / VİDEO

Son yıllarda hızla yayılan selfie akımıyla birlikte, 'selfie çubukları' da hayatımıza giriş yaptı. Artık yolda, restoranda, kafede, vapurda elindeki çubuğun yardımıyla fotoğraf çeken birini görmek neredeyse sıradanlaşırken, bazılarımız için ise bu akım bıkkınlık yarattı.

Çevremizde her saniye fotoğraf çeken birisini bulmak çok da zor değil. Hatta bunun için ekstra ekipman kullananlar da var. Bu ekipmanlardan en bilineni ise selfie çubuğu. Artık hemen her yerde sık sık gördüğümüz bu çubuğa sinirlenen bir vatandaş işe çok farklı bir yola başvuruyor. Kendini fotoğraf çekenlerin en güzel anlarını mahvetmeye adamış biri o! Selfie çubuğu yardımıyla en doğru anı yakaladığını düşünen kişiler fotoğraf çekmek isterken ortaya çıkıyor ve selfie çubuğunu ikiye bölüyor...

İşte o anlar;

Fotoğraf çekenlerin korkulu rüyası oldu / VİDEO ile ilgili etiketler Selfie selfie çubuğu kesen adam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.