Forza Horizon 4 Steam fiyatı ne? Kaç TL?

Forza Horizon 4 Steam fiyatı ne, kaç TL oyun severler tarafından merak ediliyor. 4 yıl sonra Steam’e gelen oyunun ücreti gündem oldu. Oyun severler için Forza Horizon 4 Steam fiyatını araştırdık.

Forza Horizon 4 sonunda Steam’de. Çıkışının üzerinden 4 yıl sonra Steam‘e gelen  Playground tarafından geliştirilmiş olan Forza Horizon 4, 2018 yılında Xbox One ve Microsoft Windows platformlarına özel olarak çıkmıştı. 10 Kasım 2020 yılında Xbox Series X ve S‘e de gelen oyun 4 yılın ardından Steam ile birlikte PC oyuncularına tekrardan oyunculara sunuldu.

Bilgisayar kullanıcıları Microsoft Store ile oyuna halihazırda erişebilmekteirler. Oyunun 2021 yılında Steam’e gelmesiyle birlikte daha fazla oyuncuya ulaşılması hedeflenmektedir.

Forza Horizon 4 Steam fiyatı ne? Kaç TL?

Forza Horizon 4 Steam fiyatı

Forza Horizon 4‘ün Microsoft Store’da üç adet versiyonu bulunmaktadır. Bunlar şu şekildedir; Standart Edition, Deluxe Edition ve Ultimate Edition olarak sıralanabilir. Microsoft Store‘da bu versiyonlar sırasıyla, 469 TL, 539 TL ve 669 TL fiyat etiketi bulunmaktadır. Steam’in ülkemizde uyguladığı bölge kilidi nedeni ile Forza Horizon 4 Steam fiyatları şu şekilde belirlenmiştir:

Standart Edition – 92 TL

Deluxe Edition – 125 TL

Ultimate Edition – 150 TL

Forza Horizon 4 Steam fiyatı ne? Kaç TL?

Bu fiyatların oyuncular için sabit kalması beklenmekte çünkü daha önce PS4 özel oyunu olan Horizon Zero Dawn, Steam’e uygun bir fiyatla çıkış yaptı. Oyunun çıkışından kısa bir süre sonra da fiyatı yükseltilmişti. Forza Horizon 4‘ün Steam ücretlerinin, Microsoft Store fiyatları ile karşılaştırıldığında daha uygun olduğu bilinmektedir.

Forza Horizon 4 Steam fiyatı ne? Kaç TL? ile ilgili etiketler Forza Horizon 4 fiyatı kaç tl ücreti ne steam
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.