Fortnite sunucuları yeni sezona dayanamadı: Oyuncular akın etti

Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Fortnite'ın yeni sezonunu yayınladı. Büyük ilgi gören yeni haritalar ve eşyaları denemek isteyen çok fazla oyuncu olduğu için sunucular çöktü. Lobide oyuncuların uzun süre beklemek zorunda kaldıkları ifade edildi.

Güncellemeyle gelen yenilikler, sunucu kaynaklı yaşanan sıkıntılar yüzünden oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı.Fortnite Bölüm 3 ikinci sezon kısa süre önce güncelleme olarak dağıtıma başlamıştı. Yeni sezonu bir an evvel deneyimlemek isteyen oyuncular haliyle lobiye akın etti ancak uzun bekleme süreleri ile karşılaştı.

SUNUCULAR ÇÖKTÜ

Resistance adındaki yeni sezon haritalarda ve Battle Bus gibi eşyalarda bazı değişiklikler ve Dr. Strange gibi yeni karakterler ile geliyor. Bununla birlikte Epic Games giriş sunucularını tam olarak çalıştıramadığını belirtiyor.

Fortnite sunucuları yeni sezona dayanamadı: Oyuncular akın etti

Lobideki eşleme sunucularının çalışmaması yanında araçların da çalışmaması ve balık tutma koleksiyon kitabının sürekli sıfırlanması gibi sorunlar da yaşandı. Bununla birlikte Epic Games an itibariyle sunucu problemlerinin giderildiğini belirtiyor.

 

Fortnite sunucuları yeni sezona dayanamadı: Oyuncular akın etti ile ilgili etiketler fortnite yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.